hypotheekadviseur

Wat is het voordeel van een hypotheekadviseurJe kunt er tegenwoordig voor kiezen om zelf je hypotheek uit te zoeken en af te sluiten. Maar het zelf uitkiezen van de juiste hypotheek kost veel tijd en waar moet je die dan afsluiten, vraag je jezelf misschien af. Je wilt natuurlijk wel zekerheid want in de meeste gevallen gaat het om veel geld. Het blijkt dan ook dat het overgrote deel van de huizenkopers toch een hypotheekadviseur in de arm nemen. De meest belangrijke redenen om dat te doen zijn:

·         Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing

·         De juiste hypotheek is niet alleen een hypotheek met de laagste rente;

·         Bij het afsluiten van een hypotheek krijg je te maken met veel papierwerk;

·         Tijdens de looptijd van de hypotheek kan er veel veranderen dat wordt allemaal besproken.

Hypotheekadvies kost geld, maar is dat zeker waard


Hypotheekadvies van een hypotheekadviseur kost geld, maar dat is het zeker waard. Een hypotheek afsluiten is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je sluit een hypotheek voor langere tijd af. Hoe lang hangt af van verschillende factoren. De adviseur weet precies welke factoren dat zijn en kan je dat dan ook haarfijn uitleggen. Wanneer je denkt dat een hypotheek met de laagste rente de juiste hypotheek voor je is dan zou je daar wel eens goed naast kunnen zitten. Natuurlijk is het fijn om een lage rente te hebben bij een groot bedrag. Maar het bedrag dat je moet aflossen is vele malen belangrijker. Ook de aflossingstermijn is belangrijk. Het is verstandig te bekijken of je extra kunt aflossen of dat je nog kunt verbouwen. Een hypotheekadviseur bekijkt ook wat er moet gebeuren als een partner komt te overlijden.

Wat mag je verwachten van een hypotheekadviseur?


Een hypotheekadviseur bij hypotheek24.nl geeft je altijd persoonlijk advies bij het afsluiten van een (starters)hypotheek. Het eerste gesprek met een hypotheekadviseur is gratis en duurt gemiddeld 45 minuten. Tijdens dit gesprek luistert de hypotheekadviseur naar je wensen en je krijgt antwoord op al je vragen. Er zijn gegevens nodig om te kijken wat de mogelijkheden voor een hypotheek zijn. Deze gegevens kun je eenvoudig uploaden. Denk hierbij aan identiteitspapieren, werkgeversverklaring(en), loonstrookje(s), jaaropgave(s), lijstje met eventuele schulden (ook studieschuld), uitdraai van mijnpensioenoverzicht.nl en het koopcontract. Je hoeft niet naar een hypotheek bureau of naar de bank. Je kunt alles eenvoudig vanuit je luie stoel thuis regelen. Met deze gegevens kan de adviseur (samen met jou een goede hypotheek uitzoeken. Zo weet je zeker dat je voor de beste hypotheek kiest!

You may also like

Comments are closed here.