thuis kantoor

Waarover zou iedere home office op zijn minst moeten beschikken?


Voor een comfortabele en effectieve werkplek thuis heb je een aantal essentiële zaken nodig voor thuiswerken. Van een ergonomische stoel tot een goed bureau, alles in je inrichting Home office moet een doel hebben. In dit artikel kijken we naar enkele essentiële items voor elk thuiswerk kantoor.

Een verstelbaar bureau

Het middelpunt van elke efficiënte en op maat gemaakte thuiswerk opstelling is het bureau. Er is veel informatie die wijst op de gezondheidsrisico’s van te lang stilzitten en dat staan ​​een veel gezonder alternatief is. De voordelen van staand werken:

– Verminder het risico op gewichtstoename, wat leidt tot obesitas

– Lagere bloedsuikerspiegel

– Verlaag het risico op hartaandoeningen en andere ziekten die verband houden met inactiviteit

– Verminder rugpijn veroorzaakt door langdurig zitten

Dit is allemaal naast vele andere voordelen. Hoewel staan ​​dus zijn voordelen heeft, zal ook de hele dag staan ​​problemen veroorzaken. Experts zeggen dat beweging het ideale is waar je naar moet streven. Je moet proberen de werkhouding, zowel zittend als staand, gedurende de dag te veranderen. Met een verstelbaar sta-bureau kun je precies dat doen.

Sommige bureaus vereisen dat je handmatig aan een hendel draait om het bureau te verlagen of omhoog te brengen, en duurdere modellen kunnen met een druk op de knop worden verplaatst. Een verstelbaar sta-bureau geeft je de vrijheid om te wisselen tussen zitten en staan ​​zodra je pijn of vermoeidheid begint te voelen. Als zodanig is het een uitstekende investering voor iedereen die het grootste deel van de dag achter een bureau werkt.

Ergonomische stoel

Als het om je gezondheid gaat, is de bureaustoel misschien wel belangrijker dan het bureau. Veel bureaustoelen bieden niet de nodige ondersteuning om je urenlang comfortabel en in de juiste houding te houden. Ergonomische stoelen zijn ontworpen met bepaalde pijnpunten in gedachten. Hoewel ze misschien groter zijn en ze meer plaats innemen dan een eenvoudige bureaustoel, is dat niet voor niets.

Ergonomische stoelen pakken specifiek bekende zwakte en pijn in het menselijk lichaam aan door meer steun en comfort te bieden. Voordat je een bureaustoel koopt, moet je zeker eerst wat eigen onderzoek doen. Iedereen heeft verschillende zwakke punten, vandaar dat dergelijke stoelen voor verschillende mensen anders werken.

Dit is waar je op moet letten om een ​​ergonomische stoel te vinden die bij u past. Lendensteun, en de vorm van de steun in relatie tot de kromming van de onderrug en of je de hoogte van de stoel en de armleuningen kunt aanpassen, idealiter moeten jouw voeten plat op de grond rusten en je armen in een hoek van negentig graden zijn,

of de stoel rolt (belangrijk om spanning te voorkomen bij het bewegen en naar dingen reiken) of dat de stoel speciale wielen heeft als de vloer is bedekt met vloerbedekking, en of de stoel een draaivoet heeft, wat wederom helpt de belasting te verminderen.

Laptop

Als het om de thuiscomputer gaat, biedt een laptop je veel meer flexibiliteit dan een vaste desktop. Met laptops kun je je werkhouding thuis veranderen en zelfs werken vanuit een andere plek of onderweg. In de huidige markt zijn belangrijke laptop specificaties, zoals opslagruimte en RAM, meer dan voldoende om bedrijfsvoering te runnen.

Door te kiezen voor een laptop, kun je deze desgewenst ook meenemen op reis om op afstand te werken. Laptops zijn tegenwoordig ongelofelijk licht van gewicht Een laptop is een investering voor de lange termijn.

You may also like

Comments are closed here.