dakkapel

Waarom kiezen voor een dakkapel


Een dakkapel is een populaire manier om uw woning te verbeteren en meer ruimte te creëren. Hoewel het een aanzienlijke investering kan zijn, kan het ook veel voordelen bieden. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste redenen waarom mensen voor een dakkapel zouden moeten kiezen: 

Ten eerste kan het toevoegen aan de esthetische waarde van uw huis

De aanwezigheid van een dakkapel in uw woning geeft een gevoel van luxe. Bovendien kunnen de meest moderne en stijlvolle dakkapellen worden gekozen om uw huis er nog meer stijlvol en modern uit te laten zien. Tegenwoordig is het mogelijk om de dakkapel geheel naar eigen stijl aan te kleden. Ook de kleuren opties zijn eindeloos!

Ten tweede biedt het extra ruimte die anders onbenut zou blijven

Met behulp van een dakkapel kunt u de bestaande ruimte effectief benutten en optimaal profiteren van de beschikbare ruimte in uw woning. Door een dakkapel kunt u gebruik maken van extra kamers of gangpadruimtes, ook kunt u meer leefruimte creëren in plaats van dat het verspilde ruimte is, wat leidt tot betere functionaliteit van uw woning. Ook verhoogt dit de WOZ-waarde van uw woning! 

Aanzienlijke energiebesparing

Een dakkapel kan flink energie opleveren door middel van natuurlijk daglicht dat naar binnenvallende ruimtes trekt. Natuurlijk licht vermindert niet alleen het elektriciteit verbruik, maar draagt ook bij aan mentale gezondheid. Door het hoge glasoppervlak van de dakkapel versterkt dit het effect. 

U kunt niet alleen energie winnen op het lichtinval maar ook op de isolatie. Zo kunt bij dakkapelselect kiezen voor variabele isolatie waardes. Zo kunt u uw dakkapel laten isoleren tot isolatie waarde RC 6 á 7. Dit is een maximale isolatie waarde waar men veel energie mee kan besparen.

Geniet van een snelle en professionele plaatsing

Wanneer u er voor kiest om een dakkapel aan te schaffen bij dakkapelselect kunt u genieten van een snelle levering & plaatsing. Zo kunt u in het laagseizoen genieten van een levertijd + installatie vanaf 8 werkweken. Wanneer u er voor kiest om een dakkapel in het hoogseizoen aan te schaffen kan dit binnen 15 werkweken worden gerealiseerd. 

Dakkapelselect heeft een ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Zo hoeft u zich geen zorgen om de kwaliteit te maken. De monteurs van dakkapelselect hebben al jaar en dag ervaring en blijven altijd innoveren op het gebied van dakkapellen.

Kortom, als u op zoek bent naar manieren om je huis plezieriger te maken terwijl u extra ruimte creëert en energie bespaart, dan is investeren in een dakkapel een goede optie!

You may also like

Comments are closed here.