bartafels

Waarom jij een bartafel in huis nodig hebt! 5 voordelen van een bartafel!


Ze hebben de nodige voordelen!

Wellicht is het je wel eens opgevallen dat bartafels steeds vaker opduiken in Nederlandse eetkamers en keukens. En dat is niet zo bijzonder eigenlijk, want bartafels hebben de nodige voordelen. Welke zijn dit? En welke redenen zijn er precies om de eettafel de deur uit te doen en te vervangen voor een bartafel?

1. Ruimtebesparend en efficiënt

Een bartafel is, anders dan de doorgaans kolossale eettafel, lekker compact en daarmee ruimtebesparend. Veel mensen hebben een krappe eetkamer, waar het schuifelen geblazen is. Een grote eettafel is dan onhandig en kun je prima vervangen door een gave bartafel. Een bartafel is vaak hoog in plaats van breed neemt daardoor qua oppervlakte minder plek in de eetruimte in beslag. De perfecte oplossing dus voor als je de ruimte in jouw woning efficiënt wilt gebruiken!

2. Een bartafel heeft meerdere functies

Bartafels staan bij kenners bekend vanwege het feit dat ze multifunctioneel en daardoor lekker praktisch zijn. Omdat ze zo relaxed zitten, kun je dit type tafels lopende de dag meermalen gebruiken. De ochtend, voordat je naar je werk gaat, gebruik je natuurlijk om wat boterhammen te smeren en onder het genot van koffie wakker te worden of een krantje te lezen. In de middag kun je de tafel gebruiken voor de lunch, of als vrienden komen heb je een gezellige zitplek voor een pilsje. En natuurlijk eet je ’s avonds ook aan de bartafel met je partner en/of gezin!

3. Scheidingswand tussen twee ruimtes

Als je op een subtiele manier twee ruimtes in huis – meestal de eetkamer en de woonkamer en/of keuken – visueel wilt scheiden, dan kan dat perfect met een bartafel. De tafel zorgt voor een natuurlijke afscheiding in huis. Maak er een waar feest van en zet, als je de tafel niet gebruikt, mooie planten op het tafelblad voor extra sfeer!

4. Gezelligheid kent geen grenzen

Een bartafel staat voor veel mensen synoniem an gezelligheid en sfeer. Vooral in het weekend is een bartafel perfect om gezellig aan te zitten en in de stemming te komen voor bijvoorbeeld een avondje uit. Maar natuurlijk kun je ook gewoon aan de tafel blijven zitten en lekker met je vrinden of vriendinnen genieten van wijntjes, pils, frisdrank of sterke drank.

You may also like

Comments are closed here.