verhuizen

Vier handige tips tijdens het verhuizen


Verhuizen is een heel gedoe. Zeker als je een huis leeg achter moet laten, kost dat nogal wat werk. Hoe vaker je verhuisd bent, hoe beter je er wellicht ook in wordt. Maar toch zijn extra tips altijd wel welkom, toch? De volgende tips kunnen je goed helpen met een verhuizing en zullen ervoor zorgen dat die scherpe randjes er net vanaf gehaald zullen worden.

Doe al het grote eerst

Als je als allereerst alle grote meubels en voorwerpen doet, dan is de rest zo gedaan. Focus je dus eerst op alle belangrijke en grote meubelstukken. Denk aan bedden, een bank, grote kasten, stoelen, een koelkast, enzovoort. Dingen zoals een televisie of kleine kastjes zijn ook relatief groot en belangrijk, maar vormen niet per se de basis voor de rest van het huis. Als je eerst alle grote meubels al verhuisd, dan gaat de rest een stuk sneller. Doe je eerst alle losse spullen en ga je dan pas bezig met de grote dingen? Dan wordt het al snel een rommel. Voorkom dit dus door een aanhangwagen huren..

Schakel hulp in en regel vervoer

In je eentje is een verhuizing haast niet te doen, maar ook met twee of drie man wordt het nog veel werk. Het beste is om een aantal mensen in te schakelen en ervoor te zorgen dat er iets van een bus of aanhangwagen beschikbaar is zodat je zo veel mogelijk van je inboedel kunt verhuizen. Heb je dit zelf niet en ken je ook niemand die dit wel heeft? Dan kun je altijd een bus of aanhangwagen huren. Wil je een aanhanger huren Gouda, hoeft dat niet veel geld te kosten en kun je dit vaak ook kort van tevoren nog regelen. Dat is dus heel handig.

Zorg dat het niet aankomt op de laatste dag

Vaak is het bij een verhuizing zo dat je je oude huis op een bepaalde dag leeg moet hebben. Daarbij komt ook dat je hem goed schoon moet maken, wel zo netjes. Als je dit allemaal nog op de laatste dag moet doen, dan is dat eigenlijk al te laat. Zorg dat als je je huis moet opleveren, je hem eigenlijk al de dag van tevoren leeg en schoon hebt. Kan dat niet, omdat je bijvoorbeeld pas net je nieuwe huis in kan? Zorg er dan in ieder geval voor dat je alles helemaal ingepakt en bij elkaar geruimd hebt, zodat je nog maar weinig werk hoeft te verrichten op het moment dat je je huis op moet gaan leveren.

You may also like

Comments are closed here.