besparen op je vaste lasten

Verhuizen? Dit is je kans om te besparen op je vaste lasten!


Ga je verhuizen, dan is dat een uitgelezen moment om je vaste lasten onder de loep te nemen. Verhuizen geeft je onder andere de kans om zonder boete over te stappen naar een andere energieleverancier. Maar ook op andere vaste lasten kun je snel veel geld besparen. 

Overstappen

We kunnen niet meer zonder energie in huis. Stroom is nodig voor de verlichting, maar ook voor je computer, tv, oven, en alle andere apparaten met een stekker. Gas is nodig voor de verwarming en misschien wel om te koken. Maar wist je dat als je gaat verhuizen, je zonder contractbreuk (en dus zonder boete) kunt omschakelen naar een andere energiemaatschappij? De kans voor jou om op deze maandelijkse kostenpost te gaan besparen. Door te vergelijken vind je snel de beste energie deal die jou heel wat geld kan opleveren. 

Internet

Ook op je maandelijkse internetkosten kun je mogelijk snel en eenvoudig besparen. Misschien is er in je nieuwe woning wel glasvezel aanwezig waardoor er ook weer nieuwe opties zijn. Maar ook combi deals kunnen interessant voor je zijn. Je kunt namelijk abonnementen met alleen internet afsluiten maar ook combi’s met internet en tv of zelfs met bellen er bij (de zogenaamde alles in een abonnementen). Dit kan interessant zijn omdat je, door alles bij één provider onder te brengen, extra korting krijgt. Zo heb je maar één bedrag per maand en ben je ook nog eens voordeliger uit. Vergelijk we appel met appels dus let bij het vergelijken op goed op de internetsnelheid. 

Telefoon

Heb je nog een goede telefoon maar loopt wel je abonnement binnenkort af, dan kun je heel eenvoudig en snel je kosten verlagen door een sim-only te kiezen. Bij een sim-only betaal je alleen voor je belminuten en eventueel je internetbundel. Bij een regulier telefoonabonnement betaal je ook maandelijks voor het gebruik van je telefoon. Online kun je snel vergelijken en met behulp van een filter kun je je wensen in kaart brengen. Je kunt daarbij kiezen voor alleen belminuten of ook mobiel internet. Hoeveel je van wat kiest, bepaald de prijs van het abonnement. Sim-only abonnementen zijn er al vanaf 1 maand. 

Mobiel abonnement

Heb je ook een nieuwe telefoon nodig en is een telefoon loskopen te duur of wil je zo’n groot bedrag niet ineens neerleggen? Dan is een nieuw telefoonabonnement voor jou een goede keuze. Met een abonnement betaal je maandelijks (als een soort lease) voor je nieuwe smartphone. Hoeveel dit per maand is, is afhankelijk van de telefoon, de aanschafwaarde maar ook de duur van je abonnement. Naast het bedrag voor de telefoon zit in je abonnement ook het bedrag voor je belminuten, eventueel een mobiele internetbundel en (als je daarvoor kies) een verzekering. Wil je de prijs per maand verlagen, dan kun je voor minder belminuten kiezen, een andere telefoon of een aanbetaling op de telefoon doen. Zo bepaal je zelf je maandprijs. Goed vergelijken is wel slim want het kan je tot wel 300 euro per maand opleveren. 

You may also like

Comments are closed here.