grootste woonboulevard van nederland

De vijf grootste woonboulevards van Nederland


Grootste woonboulevards Nederland

Wat is de grootste woonboulevard van Nederland? En welke andere grote woonboulevards Nederland zijn er die je echt een keer bezocht moet hebben? Hieronder vind je een top vijf grootste woonboulevard van Nederland die je als shopliefhebber echt een keer bezocht moet hebben.

1. Villa Arena, Amsterdam
Met vijftig woonwinkels op een oppervlakte van 75.000 m², zeven dagen per week geopend, is de Villa Arena Woonboulevard vermoedelijk de grootste woonboulevard van Nederland. Hier vind je alle grote woonwinkelmerken van Nederland, zoals Pronto Wonen, Auping, Bruynzeel Keukens, Profijt Meubel en Totaal Bed. Of je nu een nieuwe boxspring van topkwaliteit zoekt, een keuken met kookeiland of een leren loungebank: wie in Villa Arena niet slaagt, slecht nergens anders. In Villa Arena bevonden zich ook meerdere eetgelegenheden en plekjes waar je rustig een kopje koffie of thee kunt drinken, met een gebakje erbij uiteraard. Zoals Villa Break en Grand Café Rox.

2. Woonmall Alexandrium, Rotterdam
In Rotterdam vindt je in het Alexandrium de befaamde Woonmall Alexandrium, een enorme woonboulevard met liefst 60.000 m² woongenot. Niet de grootste woonboulevard van Nederland, maar wel een van de grootste en gezelligste plekjes om te shoppen voor jouw woonattributen. In totaal kun je in Woonmall Alexandrium 55 woonwinkels bezoeken, op zoek naar jouw favoriete meubilair, bed, keuken, eettafel of relaxfauteuil of andere accessoires voor gebruik in huis. Voor verlichting, mooie vloeren en wanddecoraties kun je hier ook terecht, bijvoorbeeld bij winkelconcepten als BoConcept, in de Trendhopper of bij Handyfloor.

3. Woonboulevard Poortvliet, Zeeland
Woonboulevard Poortvliet is een bijna 100 jaar oud familiebedrijf, dat niet mag ontbreken in het rijtje grote woonboulevards Nederland. Poortvliet is in Zeeland en aangrenzende provincies inmiddels een begrip geworden. Wat ooit begon als klein winkeltje, de ‘Winkel van Sinkel’ heette het, is inmiddels uitgegroeid tot een gigantische wooncomplex met een indrukwekkend groot oppervlakte van 50.000 m². In totaal 32 conceptwinkels zijn hier te vonden. Woonboulevard Poortvliet biedt alles om jouw huis compleet aan te kleden. Of je nu kinderledikanten, commodes, barkrukken, eetkamerstoelen of tuinartikelen zoekt: Poortvliet heeft het in huis.

4. Piet Klerkx, Waalwijk
Een andere grote woonboulevard in Nederland is Piet Klerkx in Waalwijk. Op een gigantisch oppervlakte van meer dan 21.000 m² heb je aan een dag niet genoeg om alles in dit prachtige winkelcomplex te zien. Deze woonboulevard presenteert zichzelf niet voor niets onder het motto ‘Groots in wonen’. In deze woonmall vind je allerlei topwinkels op het gebied van interieur en sanitair. Denk bijvoorbeeld aan Tempur, Henders & Hazel, Montel, Bauknecht, Grohe, Duravit en Whirlpool.

5. Zitmaxx Wonen, Ter Aar
Maar liefst 15.000 m² bedraagt het winkeloppervlakte van de woonboulevard van Zitmaxx Wonen in de plaats Ter Aar in Zuid-Holland. Op het gebied van meubilair vind je hier echt alles om jouw woonkamer in geheel eigen stijl en naar eigen smaak in te richten. Deze grote woonboulevard in Nederland is zonder meer het bezoeken waard. Al was het alleen maar om de vele banken, kasten, stoelen en slaapkamers die je hier aantreft. Of je nu van een klassiek, industrieel, modern of nostalgisch interieur houdt: Zitmaxx Wonen in Ter Aar heeft het in huis!

You may also like

Comments are closed here.