wijnkast

Verhoog de sfeer in uw woning met BODEGA43 wijnklimaatkasten


Voor velen van ons is de keuken het hart van ons huis, een ruimte om contact te maken met het gezin of om te ontspannen van de stress van de dag. Daarom is het zo belangrijk om een ​​omgeving te creëren die u elke keer dat u binnenkomt een gevoel van rust geeft.

Geur

Huisgeuren laten uw huis niet alleen lekker ruiken, ze verspreiden ook rustgevende vibes die uw huis een echt ontspannen sfeer geven. De keuken zal altijd een verscheidenheid aan voedsel geuren herbergen, maar niets snijdt hier beter doorheen dan tonen van citrus. Gebruik geurstokjes, olie of neem een glaasje wijn die uw reuk en gemoedstoestand zal kalmeren. Een wijnbewaarkast biedt u de oplossing voor het opslaan van uw wijn om zodoende een perfect glaasje wijn te serveren en van te mogen genieten.

Schoon

Zorg ervoor dat uw leefruimte ordelijk en opgeruimd is. Dit kalmeert uzelf en geeft overzicht en rust. Na een lange stressvolle werkdag is het gezond om thuis te komen in een opgeruimd huis die u rust en ruimte biedt om te ontspannen. Dit geldt ook voor uw wijncollectie welke zorgvuldig opgeslagen dient te worden wilt u hier optimaal van kunnen genieten. Zet uw flessen niet in de koelkast maar berg deze op in een inbouw wijnkoelkast welke prima onder uw aanrechtblad gemonteerd kan worden. Dit geeft de wijn rust, stabiliteit, de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en bescherming tegen bijvoorbeeld de zon. 

wijnkasten

Stijl

Genieten doet u pas zodra u ontdekt wat uw smaak precies is. De ene houdt ervan om stilte en rust in de woning te creëren en zal de woning niet te druk decoreren en versieren met accessoires. De ander houdt van felle kleuren en veel prikkels. Ontdek uw eigen stijl door hiermee te experimenteren en te achterhalen wat voor u werkt. Bent u wijnliefhebber en wilt u stijl creëren in uw woning en dit delen met uw gasten dan is een wijnbewaarkast de ideale kans om dit te realiseren. Vergeet de saaie koelkast of het wijnrek waar uw wijn niet op de juiste temperatuur zal komen. Heeft u tevens geen ruimte voor een wijnkelder om uw wijnen lange tijd te bewaren, dan is de wijnbewaarkast de ideale oplossing. Creëer stijl en maakt het het onderwerp van de avond tijdens het genieten van uw favoriete glaasje wijn.

Details

De sfeer in uw woning wordt niet alleen door de persoon of personen bepaald. Het kleinste detail kan al een verschil in sfeer maken in uw woning tussen saai, eenvoudig of vervelend. Gebruik kussens of dekens, de verlichting, gebruik houten meubels, zorg voor ronde vormen, steek kaarsjes aan, kies passende gordijnen, installeer planten. Tenzij u een huis stylist inhuurt, is alles wat u doet om uw huis in te richten persoonlijk. Zet spullen neer waar u zelf graag naar wilt kijken, die u gelukkig maken, en die u doen denken aan goede tijden. Bijvoorbeeld die burkely tas bomvol met leuke foto’s en herinneringen die u tijdens vele reizen gedragen hebt en waarmee u vele avonturen beleeft heeft. Een voor u spraakmakend object waar vele verhalen en leuke momenten van uw leven aan vast zitten die aan iedereen die uw huis komen bezoeken verteld gaan worden.

You may also like

Comments are closed here.