taxustopper.nl

TaxusTopper!


Met de komst van het internet kunnen wij van TaxusTopper.nl een langdurige wens waarmaken. We leveren direct aan alle mogelijke klanten in de Benelux. Al vier generaties kweekt de familie Janssen planten. Dit doen wij in Maashees, aan de oevers van de Maas. Langs deze rivier is de grond erg vruchtbaar. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het kweken van taxus. Voorheen waren er wel honderd plantensoorten op de kwekerij. Taxus groeit hier erg goed en door ons specialisme kunnen wij een scherpe prijs maken. 

Tussenhandel 

De familie Janssen levert vooral haagplanten, bonsai en taxus bollen bij TaxusTopper aan tuincentra, hoveniers en planthandelaren. Dit zijn vaak regionalen centra waar een hovenier alle planten kan halen voor de aanleg van een tuin. De hovenier heeft regelmatig tientallen soorten planten nodig in één tuin en kan door tijdgebrek niet alle planten direct bij de kweker kopen. Het kan dus zomaar zijn dat de plaatselijke hovenier in Noord-Holland of in Limburg onze planten gebruikt. Deze planten hebben dan al een lange weg gemaakt en zijn via deze tussenpersonen ook duurder geworden.  

Taxus direct bij de eindgebruiker 

Wij geloven erin dat door goede uitleg, duidelijke communicatie en een goede kwaliteit planten, iedereen een haag kan poten. Hierdoor wordt een mooie tuin toegankelijk voor iedereen. Daarom verkopen wij via TaxusTopper nu direct Taxus baccata aan de eindgebruiker. Een tuin is goed voor het milieu, hij neemt CO2 op en verhoogt de biodiversiteit in de regio. Maar ook heeft een tuin een positieve impact op gebruikers van de tuin. 

Transport  

Wij nemen standaard het transport uit handen en maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Het transport gebeurt samen met onze partner, met een vrachtwagen. Mocht u de planten zelf willen halen is dit natuurlijk mogelijk. Wij kunnen op deze manier de vrachtkosten reduceren en met u verrekenen. Wij weten immers dat een haag vaak een flinke financiële investering vraagt. Het is wel een waardevolle investering. Een taxushaag blijft namelijk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een schutting, een leven lang mooi.  

Plantservice  

Ook kunnen wij de planten voor u planten via onze plantservice. Dit is echter altijd maatwerk, waarvoor wij dan ook altijd een op maat gemaakt offerte aan zullen leveren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Het voordeel van onze plantservice is dat u nooit planten over of planten te kort zult hebben. Wij nemen namelijk altijd een paar extra planten mee en kunnen er naar uw wens uiteraard ook terugnemen. Zo kunnen we samen zorgen voor een haag met de gewenste dichtheid, met exact het juiste aantal planten. 

Zoals u kunt lezen proberen wij een mooie tuin voor iedereen toegankelijk te maken. Wilt u eigenhandig deze mooie tuin creëren? Dan leveren wij voor u de planten vers van onze kwekerij tot aan uw voordeur. Wij geloven erin dat door goede uitleg, duidelijke communicatie en een goede kwaliteit planten, iedereen een haag kan poten. Besteedt u dit werk toch liever uit? Ook dan bent u bij TaxusTopper aan het juiste adres! 

You may also like

Comments are closed here.