slimme huishoudens

Slimme huishoudens anno 2022


Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone op zak. Je kunt ermee bellen appen, op het net surfen, netflixen, je vakantie foto’s maken, gamen en nog veel meer! Maar niet alleen de telefoons worden steeds slimmer. Zo ook de verlichting, met slimme verlichting kun je de verlichting in huis eenvoudig aanpassen naar jouw stemming of activiteit. Hét grote voordeel van slimme verlichting is uiteraard het gebruiksgemak. Je hoeft niet meer op te staan om de lampen aan of uit doen. Zo pas je de warmte van de kleurtemperatuur eenvoudig  aan en dim je de smart verlichting voor een knussere sfeer of kies je voor een andere kleur verlichting. Met slimme verlichting zet je alle verlichting in huis met één druk op de knop aan- of uit, zelfs als je niet thuis bent. Een kind kan de was doen! Want je bedient en connect  de slimme verlichting namelijk eenvoudig via een app op je smartphone of tablet. 

En weet je niet meer zeker of je de lampen wel uit hebt gedaan toen je gehaast de deur uit moest? Zolang  de verlichting verbonden is met wifi kun je ook dat op afstand controleren.

Eenvoudig dimmen

Vroeger waren lampen met ingebouwde dimmers vaak vrij duur en niet goed te regelen of maakten ze een vervelend zoemend geluid. Dat is met slimme verlichting verleden tijd! Je kunt de  led lampen die gebruikt worden bij slimme verlichting namelijk gewoon dimmen via de app op je telefoon. Zo maak met gemak vanuit je luie stoel van de woonkamer een sfeervolle ruimte. 

Creëer met een slim huis een veilig thuis 

Wil je nog een stapje verder gaan, schaf dan ook een Smart Home aan. In een Smart Home vind je al jouw slimme apparaten terug. Ze wisselen informatie met elkaar uit met behulp WiFi of Bluetooth. In een slim huis wordt alles voor je geregeld. Zo bedien je al jouw apparaten binnenshuis, maar ook buitenshuis. Verbind eenvoudig een beveiligingscamera en deurbel aan je Smart Home zodat je direct ziet wie er voor de deur staat. Wil je graag weten wat er voor de deur gebeurd wanneer je er niet bent? Ook dat wordt allemaal geregistreerd zodat je met een gerust hart naar je werk gaat of op vakantie kunt.

Altijd een warm en knus huis

Koppel je thermostaat en slimme verlichting aan elkaar en kom altijd in een warm en verlicht huis thuis. Schakel de geofence in en jouw Smart Home weet wanneer je thuiskomt, zodat het huis al warm en verlicht is als jij de sleutel in het slot steekt na een lange dag werken!

You may also like

Comments are closed here.