Sfeervol wonen met een stoere & rustieke stalen trapleuning!


Een stalen trapleuning van LEUNINGvakman oogt stoer & robuust, ideaal voor een moderne, rustieke & industriële look! Natuurlijk vertellen wij u hier graag wat meer over.

De collectie

Wij hebben een gerichte collectie stalen trapleuningen samengesteld. Naast diverse typen leuningen – rond, rechthoekig (40×10 en 40×20) en vierkant (40×40) – kunt u ook kiezen uit 2 typen leuningdragers, namelijk type 1 en type 3. Bij type 1 zijn er drie bevestigingsschroeven zichtbaar en type 3 is ‘blind”, oftewel wordt met een met een stokbout gemonteerd (niet zichtbaar). 

Is de leuning gecoat?

JA! We gebruiken WGW staal, oftewel een vrij ruw materiaal, dat normaal gesproken als constructiestaal (voor binnen) gebruikt wordt. Dit staal is relatief donker van kleur en wordt daarom ook wel eens zwart staal genoemd. Zonder behandeling is dit materiaal niet (optimaal) geschikt als gebruiksvoorwerp, zeker niet in het geval van een trapleuning die vaak vastgehouden wordt. Daarom wordt de trapleuning altijd voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo blijft de rustieke look van onbewerkt / zwart WGW staal behouden, maar wel met het gebruiksgemak van een gecoat product! 

Ruw…

Het wordt niet voor niets ook ruwstaal genoemd. Het staal oogt robuust & rustiek, waarbij u rekening moet houden met mogelijke oneffenheden, verschillen in kleur en mogelijk wat patina aan het oppervlak. De uiteinden worden standaard dichtgelast en ook deze kunnen – door het lassen – anders kleuren. Daarnaast is er sprake van een zichtbare walsnaad het staal, wij zorgen ervoor dat deze aan de onderkant van de leuning zit. Het is en blijft ruw (onbewerkt) staal met een transparante coating. Juist dit realiseert die rustieke look en de stoere uitstraling van deze stalen leuning! Twijfelt u nog een beetje, bekijk dan hier de complete trapleuning collectie van LEUNINGvakman >>.

You may also like

Comments are closed here.