glazenwasser tips

Schoonmaaktips van een glazenwasser


Het kan dus echt, ramen kunnen slijten. Wanneer je te lang de ramen niet wast kan zich een vorm van aanslag op de ramen hechten die nog het meest op kalk lijkt en moeilijk te verwijderen is. De professionele glazenwasser uit Haaksbergen adviseert op zijn minst vier keer per jaar de ramen te wassen om dit probleem te voorkomen. Vaker kan natuurlijk ook. Vuile ramen door stof, insecten, vogelpoep, of aan de binnenkant door rook en vetaanslag zijn niet prettig om doorheen te kijken. Tips hoe je het beste de ramen kunt wassen krijg je van een professionele glazenwasser Haaksbergen.

Ramen wassen is een vak

Je denkt waarschijnlijk dat je beslist de eigen ramen wel kunt wassen. Toch blijf je vaak strepen zien en worden de ramen niet helemaal zo schoon als je gehoopt had. Daarom is ramen wassen een vak. Een professionele glazenwasser uit Haaksbergen kent verschillende methoden om tot een schoon en blinkend resultaat te komen. Hij maakt gebruik van technieken, wetenswaardigheden en slimme trucs om jouw ramen helder en fris aan je achter te laten.

Tips van een vakman

Gewoon een emmer water pakken met een spons is niet voldoende en methoden als spiritus of ammoniak in het water worden sterk afgeraden. Spiritus geeft na verloop van tijd een blauwe aanslag op de ramen en ammoniak ontvet wel heel goed, het tast ook je verfwerk aan. Een simpel scheutje afwasmiddel, niet teveel want het mag niet schuimen, is veel beter. Je kunt ook een ui boven het water uitknijpen of een eetlepel azijn toevoegen. Gebruik je een van deze drie tips dan heb je een prima start om de ramen te wassen. Glazenwasser Haaksbergen gebruikt deze en andere trucs maar heeft ook speciale producten waarmee hij jouw ramen weer laat blinken.

Tip 1. Was nooit je ramen in het volle zonlicht. Door de zon droogt het water op de ramen snel. Er vormt zich een aanslag op. 

Tip 2. Een andere belangrijke tip is het gebruik van een goede schone spons en een kwalitatief goede trekker. Een vuile spons zit al vol viezigheid, het zal de ramen niet echt veel schoner maken. Een trekker die uit zichzelf al strepen achterlaat werkt demotiverend. 

Tip 3. Als laatste is het een slim idee de kozijnen droog te maken voordat je met de trekker aan het werk gaat. Dat voorkomt druppels op de ramen na afloop van het ramen wassen. Als extra neem je in dat geval ook de kozijnen even mee. Professioneel glazenwasser Haaksbergen weet dit en gebruikt al deze vaardigheden, en meer, in zijn werk.

Geef je het toch liever uit handen zodat je zeker weet stralend schone ramen te krijgen, maak dan een afspraak met glazenwasser Haaksbergen en laat je verrassen door de professionele kwaliteit.

You may also like

Comments are closed here.