hoekbank

Schaf jouw nieuwe hoekbank aan bij de fabrieksverkoop


Veel mensen vinden het aanschaffen van een nieuwe bank een leuke taak. Gezellig naar een meubelzaak gaan en hier op alle banken gaan zitten om zo een bank te vinden die heerlijk zit. Bij een meubelzaak heb je diverse soorten banken overzichtelijk op een rijtje staan. Super handig! Maar wist je dat je in meubelzaken vaak te veel betaald voor jouw nieuwe meubel? Meubelzaken kunnen hier niets aan doen, maar het is wel waar. Een goedkoper alternatief dat wij ontdekt hebben is de fabrieksverkoop. Bij een fabrieksverkoop schaf jij jouw nieuwe hoekbank direct bij de fabriek aan en dit is een stuk goedkoper dan een normale verkoop. Aan kwaliteit lever je bij deze manier van aanschaf niets in. Wil je meer weten over de werking en de effecten van de fabrieksverkoop? In deze blog vertellen we je er alles over.

Minder partijen, lagere prijs

Iedereen wil meubels van hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs, zeker wanneer er een nieuwe hoekbank aangeschaft moet worden. Dit is een dure aankoop die je niet iedere dag doet. Gelukkig kun je ook voor een hoekbank naar de fabrieksverkoop, dit scheelt een boel in je portemonnee. Het kan te mooi lijken om waar te zijn, maar een fabrieksverkoop kan tot maar liefst 50% goedkoper zijn dan een reguliere verkoop. Toen wij dit hoorden vroegen wij ons af hoe dit kan, we zijn op onderzoek gegaan en hebben het antwoord voor je gevonden. In de traditionele meubelhandel zijn er diverse partijen betrokken bij het leveren van jouw nieuwe hoekbank. Zo wordt jouw meubel geproduceerd in de fabriek en daarna gaat hij via de transporteur en importeur naar de distribiteur en vervolgens wordt je hoekbank via de transporteur naar de groothandel gebracht. Vanuit de groothandel komt jouw nieuwe bank uiteindelijk in de winkel terecht waar jij hem kunt aanschaffen. Zoals je ziet zijn er ontzettend veel partijen betrokken bij de aanschaf van een hoekbank en deze partijen willen natuurlijk allemaal geld verdienen. Wanneer je direct jouw nieuwe meubel aanschaft bij de fabriek sla je deze dure schakels in het leveringsproces over. Op deze manier komen de hoge marges die importeurs en groothandels maken te vervallen en ook andere kosten verdwijnen van de prijs. Bij een fabrieksverkoop kun jij dezelfde meubels aanschaffen voor een lagere prijs. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Hoe wordt mijn hoekbank geleverd?

Het hele logistieke traject waardoor jouw nieuwe bank bij jouw thuis wordt geleverd vindt ook bij een fabrieksverkoop achter de schermen plaats. Hierdoor merk jij, als consument, niets aan de veranderingen van de bezorging. Wat je wel merkt aan de levering is de snelheid ervan. De levertijd van jouw nieuwe hoekbank wordt aanzienlijk verkort doordat overbodige partijen niet aanbod komen. Ook hoef jij je bij een fabrieksverkoop geen zorgen te maken over de garantie, veel fabrieksverkopers geven je drie jaar aanvullende fabrieksgarantie. Je bent er dus van verzekerd dat je een lange tijd kan genieten van jouw nieuwe hoekbank.

You may also like

Comments are closed here.