Personaliseer je interieur met fraaie foto’s: de voordelen en mogelijkheden van canvas!


Ga voor een subtiel persoonlijk accent in huis!

Een van de grote interieurtrends van dit moment is een interieur met een fijn en subtiel persoonlijk accent. Iets van jezelf en je geliefden in de woonkamer, slaapkamer, keuken of een andere plek in huis laten terugkomen, is tegenwoordig behoorlijk hip en trendy. Een van de manieren waarop je een persoonlijk accent kunt aanbrengen in huis is gebruikmaken van een foto op canvas. Wat houdt dit precies in, een foto op canvas? Welke speciale pluspunten hebben foto’s afdrukken op canvas? En welke mogelijkheden bestaan er als je een foto op canvas wilt afdrukken?

Wat is een foto op canvas eigenlijk?

Foto’s op canvas staan ook wel bekend als foto’s op linnendoek. Andere benamingen die gebruikt worden zijn canvasfoto’s, foto op canvasdoek, herinnering op linnen, linnendoek of schildersdoek genoemd. Canvas heeft een mooie structuur, waardoor er in de foto een zeker reliëf en een gelaagdheid ontstaat.

Voordelen van foto’s op canvas

Kiezen voor canvasfoto’s betekent profiteren van meerdere voordelen van dit type fotopresentatie. In de eerste plaats is het mooie van canvasfoto’s dat ze, met name in zwart-wit uitvoering, op canvas prachtig tot hun recht komen. Een tweede voordeel dat daarmee samenhangt is dat eventuele kleine missers op de foto’s eenvoudig hersteld kunnen worden door digitale bewerking. Hierdoor worden de foto’s nog mooier dan ze al waren. Een derde pluspunt van een foto op canvas is dat deze in groot formaat een prachtige uitstraling heeft en als scherp oogt. De kwaliteit bij vergroting neemt niet af. In de vierde plaats is een pluspunt dat canvasfoto’s ideaal zijn om weg te geven als relatiegeschenk, huwelijkscadeau of als presentje voor een collega of geliefde. Je maakt er hoe dan ook een positieve indruk mee als je canvaslinnen als kadootje weggeeft. En ten slotte: canvasfoto’s zijn in de afgelopen jaren steeds voordelig geworden door het grotere aanbod en de toegenomen concurrentie. Je krijgt qua canvas foto’s een hogere kwaliteit voor een scherpere prijs dan enkele jaren geleden!

Mogelijkheden van canvas foto’s afdrukken

Door in huis enkele canvas foto’s op te hangen, creëer je direct een intieme en gezellige sfeer. Het persoonlijke tintje dat je op deze manier aan jouw woonkamer, toilet, keuken of slaapkamer meegeeft, maakt qua sfeer echt het verschil. Fijn is verder dat er met canvas uiteenlopende mogelijkheden zijn. Zo kun je kiezen voor een kleine canvas linnendoek, maar ook voor grote formaten en specifieke vormen. Verder is het naast een zwart-wit canvasdoek mogelijk om gebruik te maken van kleuren. Er is dus variatie genoeg voor de canvas liefhebber!

You may also like

Comments are closed here.