glas in de badkamer

Onze unieke tips voor jouw badkamer


Wanneer je je badkamer wil gaan vernieuwen en je dit wil doen volgens de laatste mode en trends, dan zou een glazen douchedeur zeker niet mogen ontbreken. Het kiezen voor een glazen deur heeft zo zijn voordelen. Welke voordelen dat zijn kan je lezen in deze blog. 

Glas in de badkamer

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in het huis. Als je een wat kleinere badkamer hebt, dan zou je de ruimte die je hebt natuurlijk zo goed mogelijk in willen delen. Wanneer je kiest voor glas in de badkamer zal je merken dat glas heel makkelijk op maat te maken is. Voor maatwerk is dat dus een ideale keuze. Op het geharde glas kan een coating worden aangebracht die ervoor kan zorgen dat het glas beschermd blijft tegen kalkaanslag en je deze makkelijk schoon kan maken.

Zorg voor ruimte met een glazen douchedeur

Douchedeuren of wanden van glas kan je in mat en transparant glas kopen. Met een matte wand en deur heb je meer privacy en met een transparante wand of deur zorg je er voor dat je badkamer ruimer oogt. Welke keuze je daarin maakt is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de ruimte die beschikbaar is. 

Voor de kleine badkamers is glas dan ook het meest ideale materiaal om een mooie wand, of cabine te maken. Het is mogelijk dit helemaal aan te passen naar je eigen persoonlijke voordeuren. Een ronde glazen deur zorgt ook voor extra ruimte, ook iets om over na te denken, welk soort deur je zou willen kiezen.

Een glazen wand of deur op maat gemaakt

Een glazen douchewand gebruiken heeft als extra voordeel dat je die voor iedere badkamer kan gebruiken. De deuren en wanden zijn namelijk heel makkelijk op maat te maken. Hierdoor hou je voldoende ruimte over in je badkamer om de rest ook helemaal naar eigen wens en smaak in te gaan richten.  Beter kan je het niet hebben toch? Met glas kan je dus je eigen unieke badkamer inrichting creëren. Zeg nou zelf, dat is toch super gaaf?!

You may also like

Comments are closed here.