zitzak

Ontdek jouw ideale zitzak


Heb je bij het woord zitzak gelijk een associatie met een puber die de hele dag op zijn kamer zit te gamen? Dat is allang niet meer het geval! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten zitzakken, dat er voor iedereen wel een mooi exemplaar te vinden is.

Naast het klassieke, vierkante model kun je tegenwoordig in elk denkbare vorm en formaat wel een zitzak vinden. Een zitzak vormt zich naar jouw lichaam en staat goed in elk interieur. Benieuwd naar welke soorten zitzakken er tegenwoordig allemaal zijn? Lees snel verder en ontdek jouw favoriet!

Designer zitzakken

Voor elk interieur is tegenwoordig een mooie zitzak te vinden. Houd je van strak of minimalistisch design? Kies dan voor een exemplaar in neutrale tinten, met ronde vormen en een strakke afwerking. Er zijn tegenwoordig veel design zitzakken die een luxere uitstraling hebben dan je op het eerste gezicht van een zitzak zou verwachten. Daarnaast zijn er zelfs zitzakken die een kleine poef of voetenbankje erbij hebben! Met een design zitzak kun je een speels element toevoegen aan je interieur zonder dat het afdoet aan de luxe uitstraling van de rest van je inrichting. Wil je juist een speelser element toevoegen aan je interieur? Dan zijn er ook voldoende zitzakken met speelse prints of in een fel kleurtje.

Zitzakken voor kinderen

Voor kinderen kan het leuk zijn als ze een speciaal eigen plekje of zithoekje hebben. Dit kan op hun eigen kamer zijn of juist in de woonkamer bij de ‘grote mensen’. Een zitzak is in dit geval ideaal want deze kun je gemakkelijk verplaatsen, is gemakkelijk schoon te maken en goed bestand tegen een stootje ?.

Zitzakken voor onderweg

Ga je een dagje de natuur in of kamperen, maar wil je wel comfortabel zitten? Denk er dan eens aan om een zitzak mee te nemen in plaats van een klassiek klapstoeltje! Er zijn verschillende soorten zitzakken die je gemakkelijk op kunt rollen en mee kan nemen, zo hoef je ook als je onderweg bent niet in te leveren op comfort.

Zitzakken voor huisdieren

Wist je dat er zelfs zitzakken voor huisdieren zijn? Zo kunnen jij en je trouwe viervoeter samen genieten van een lekkere loungeplek. Deze zitzakken zijn vaak nog steviger dan een gewone zitzak en zijn gemakkelijk schoon en haarvrij te houden.

Zitzakken voor buiten

Tot slot zijn er speciale zitzakken om buiten van te genieten! De meeste zitzakken zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken maar er zijn ook speciale uitvoeringen die optimaal geschikt zijn gemaakt om de elementen te trotseren. Dit zijn vaak de robuuste modellen die, nog meer dan de indoor varianten, kleurvast en waterdicht zijn gemaakt.

Kortom, er is een geschikte zitzak te vinden voor elk interieur en voor iedere situatie!

You may also like

Comments are closed here.