winter tuinfeest

Met deze 4 Tips een Geslaagd Tuinfeest in de Winter!


Er zijn talloze redenen waarom jij een feestje moet organiseren in de tuin deze winter. En al helemaal als er sneeuw ligt. Ook al lopen de koude rillingen al over je lijf bij het idee van een tuinfeest, het hoeft helemaal niet zo vervelend te zijn als jij denkt. Het kan zelfs idyllisch en sfeervol zijn. Je moet alleen maar net weten hoe je dat organiseert. Daarvoor hebben wij 4 tips voor jou op een rijtje gezet. Zodat jij deze winter het vetste winter tuinfeest kan organiseren.

1.   Wees duidelijk in de uitnodiging

Natuurlijk is het in de winter niet warm. Sterker nog, het kan zijn dat er sneeuw ligt of dat het vriest. Zorg er allereerst voor dat je in de uitnodiging duidelijk weergeeft dat het een buitenfeest is. Benadruk hierbij dat je gasten warme kleding aan moeten trekken. Je hebt er vast van die warrige vrienden tussen zitten die handschoenen of sjalen vergeten. Ga hiervoor langs bij de kringloop of vintage shop om goedkoop en duurzaam deze op de kop te slaan. Mocht een vriend dan zijn of haar eigen vergeten, heb jij een mand vol. 

2.              Externe verwarming

Je hebt er voor gezorgd dat iedereen warm is aangekleed, top! Dan gaan we over naar de volgende verwarmingselementen. Een knapperig vuurtje is voor een geslaagd winterfeest zeker waar jij naar zoekt. Vanuit het Engels ook wel letterlijk vertaald naar ‘vreugdevuur’, brengt het een knapperig een heerlijke wintersfeer met zich mee. Je kan er om heen staan om marshmallows te roosteren of simpelweg kijken hoe de vlammen zich vormen. Het is uit zichzelf al een stukje entertainment. En dat brengt ons naar de volgende tip.

3.              Let me entertain you!

Hoewel een vuurtje al heerlijk is om naar te staren, is het ook leuk om ander amusement voor je gasten te verzorgen. In de winter zijn er veel dingen die je buiten kan doen, maar waar je waarschijnlijk niet zo snel aan zou denken. Plaats een buitenbioscoop met een foute kerst film, een concert van jullie favoriete artiest of zet een scavenger hunt op in de tuin. Wil jij echt je vrienden omver blazen? Zet dan ook in de uitnodiging dat ze hun zwemkleding mee moeten nemen. Want de winter is de perfecte tijd om een hot tub te plaatsen. Deze kan je kopen, maar ook huren voor je feest. 

4.              Een goed sfeertje

Wie houdt er nou niet van een fijne sfeer? Precies, wij kunnen niemand aanwijzen. Daarom is het van essentieel belang dat je heerlijke wintersfeer hebt. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Door het knapperige vuurtje ontstaat er al een mooie gloed, winterse geur en aangenaam geluid. Maar je kan nog veel meer doen. Je kan je tuinset 4 personen van ikwiltuinmeubelen.nl plaatsen in een partytent om een soort van iglo te creëren. Je kan her en der kaarsjes verspreiden, maar vergeet ook zeker geen draperende lichtjes op te hangen voor de echte wintersfeer.

Volg jij bovenstaande tips, dan ben jij verzekerd van een heerlijk tuinfeest in de winter. Zelfs als het heel erg koud is.

You may also like

Comments are closed here.