woonkamer-fotos

Maak je woonkamer persoonlijker met deze fotomogelijkheden!


Ben je niet helemaal tevreden over de inrichting van je nieuwe of bestaande woonkamer? Dan kan dit liggen aan het ontbreken van persoonlijke items. Zonder persoonlijke items kan je nog wel hele mooie meubels hebben gekocht, maar dan krijg je toch snel het gevoel dat je een meubelwinkel inloopt terwijl het je eigen woonkamer is. Om de woonkamer echt jouw woonkamer te maken is het van belang om persoonlijke items toe te voegen. Het persoonlijker maken van de woonkamer kan je op verschillende manieren doen. Hier pakken we één aspect en dat is het gebruik van foto’s. Er worden verschillende mogelijkheden besproken om foto’s terug te laten komen in het interieur. 

Een fotocollage 

Heb je meerdere mooie foto’s van dierbaren, herinneringen of andere momenten? Dan zal je misschien wel op zoek zijn naar een optie om al deze foto’s terug te laten komen in het interieur. Tegenwoordig is dit mogelijk. Je kan namelijk een fotocollage maken en deze plaatsen op de muren in de woonkamer. Zo kan je geheel zelf een fotomuur ontwerpen met al jouw favoriete foto’s. 

Nu kan je dit doen in de standaard vierkante vormen, maar er is nu ook de mogelijkheid om foto’s te drukken in zeshoekvorm of ronde vorm. Dit geeft net even een wat uniekere en speelsere uitstraling. Naast de vormen kan je ook kiezen tussen verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor een luxe uitstraling met plexiglas, maar het is ook mogelijk om op forex of aluminium foto’s te drukken. 

Ben je geïnteresseerd? Dan is het een aanrader om te kijken naar het aanbod van Modulari. Deze aanbieder biedt verschillende opties om je eigen fotocollage te maken. Het pluspunt van deze fotocollages is dat deze makkelijk zijn te plaatsen op de muur en ook weer makkelijk zijn te verwijderen. Dit komt omdat er gebruik gemaakt wordt van een magnetisch ophangsysteem. Zo heb je geen boor of hamer nodig. 

Polaroid foto’s 

Een mooie mogelijkheid is het gebruik van polaroid foto’s. Dit zal misschien in de oren klinken als een heel oude vorm van foto’s maken, maar de populariteit van deze manier van foto’s maken is de afgelopen tijd sterk gestegen. Je kan wel zeggen dat deze soort foto’s helemaal terug zijn van weggeweest. Deze foto’s zijn makkelijk te maken, je hebt meteen resultaat en je kan ze makkelijk verwerken in het interieur. 

De vraag is alleen hoe kan je deze foto’s verwerken in het interieur. Hier zijn een aantal mogelijkheden voor. Zo kan je er voor kiezen om een touw op te hangen waar je een hele reeks op kan hangen of kan je kiezen om een kurkplaat te plaatsen op de muur waar je met prikkers de foto’s op vastmaakt. Deze polaroid foto’s kan je ook leuk combineren met een fotocollage doormiddel van de kurkplaat. 

Een foto op canvas 

Ben je meer op zoek naar het verwerken van één mooie foto in het interieur? Dan kan je kiezen voor een fotolijstje, maar een foto op canvas is ook een zeer mooie optie. Met een canvasfoto kan je een echt statement maken en een foto uitvergroot mooi terug laten komen. 

Canvas is zeer licht van materiaal en is een soort van doek dat is gemaakt van elastisch katoen. Dit is zeer duurzaam en sterk materiaal die makkelijk is op te hangen in de woonkamer. Tevens heeft een foto op canvas geen omringende lijst nodig. 

You may also like

Comments are closed here.