duo rolgordijnen

Maak je nieuwe woonkamer helemaal af door te kiezen voor duo rolgordijnen


Met een winter in het vooruitzicht die gekenmerkt zal worden door veel thuis zijn en binnen blijven, heb je besloten om er in ieder geval zeker van te zijn dat je in je woning het nodige comfort zult hebben. Tijdens de lockdown vanwege het coronavirus eerder dit jaar, was je al verplicht om heel wat meer tijd binnenshuis door te brengen dan je gewend was. En toen merkte je dat je graag wat aanpassingen wilde doen om er zeker van te zijn dat je een stuk prettiger en comfortabeler zou zijn, mocht de situatie zich herhalen. 

Zodoende dat je de afgelopen weken flink aan de slag bent gegaan om er zeker van te zijn dat je de komende wintermaanden in ieder geval een stuk fijner in huis kunt doorbrengen. Je hebt de muren van een nieuwe lik verf voorzien, om er zeker van te zijn dat je woonkamer niet meer zo donker aan doet. Er is een nieuwe vloer ingekomen, die de ruimte een compleet ander gevoel geeft en ook met aanpassingen in de verlichting heb je jezelf ervan verzekerd dat er een andere, meer intieme sfeer gecreëerd is. 

De oude gordijnen die voor de ramen hangen zijn dringend aan vervanging toe

Met een aantal nieuwe meubels dacht je het project te hebben afgerond, maar nu je het geheel bekijkt, heb je nog steeds het gevoel dat er iets mist. Het duurt niet langer voordat het kwartje valt en je realiseert wat er nog moet veranderen in huis voordat je helemaal tevreden bent. Je moet de oubollige gordijnen die al jaren voor de ramen hangen vervangen door iets moderners wat beter aansluit op de wijzigingen die je de afgelopen weken hebt doorgevoerd om het geheel daadwerkelijk af te maken. 

Na de afgelopen dagen flink te hebben gespeurd naar de verschillende mogelijkheden, is je keuze inmiddels gemaakt en heb je besloten om voor duo rolgordijnen te kiezen. Duo rolgordijnen zijn vandaag enorm populair als raamdecoratie en passen precies bij de vernieuwde look die jij aan je woonkamer hebt gegeven. Doordat ze uit twee verschillende lagen stof bestaan die je over elkaar of juist onder elkaar kunt laten schuiven, kun je zelf de lichtinval in huis bepalen en dus de sfeer afhankelijk van het tijdstip van de dag in je woonkamer veranderen. Daarnaast kun je op deze manier ook bepalen hoeveel privacy je wilt bewerkstelligen, omdat je ervoor kunt kiezen de verschillende lagen deels over elkaar te laten schuiven, zodat het lastig wordt om voor buitenstaanders bij je naar binnen te kijken. 

Creëer zelf sfeer in huis door te kiezen hoeveel licht er binnen kan vallen

Zo kun je bijvoorbeeld met semi transparante rolgordijnen het felle zonlicht buitenhouden en een warmere sfeer in huis creëren. En doordat je kunt kiezen uit verschillende kleurenopties, kun je daarmee ook een extra inspelen op de kleuren in je woonkamer en ervoor zorgen dat het geheel er nog een stuk beter en in harmonie uitziet.

You may also like

Comments are closed here.