heerlijke sappen met slowjuicer

Maak deze heerlijke sappen met je nieuwe slowjuicer! 


Behalve dat ze heerlijk smaken, kunnen deze saprecepten ook helpen om je bloedsuikerspiegel te reguleren en je cholesterol te verlagen. Het is zelfs bewezen dat ze je spijsvertering vertragen, zodat je meer voedingsstoffen kunt opnemen. Het beste van thuis sap maken, is dat je precies bepaalt wat je in je slowjuicer gooit. Niet alleen dat, maar sap maken kan je drukke ochtenden zo veel gemakkelijker maken. Gooi gewoon alles in je apparaat en je bent binnen enkele minuten klaar om te gaan. Wil je weten welke sappen je kunt maken met de slowjuicer die je gekocht hebt op aanbeveling van de expert Wooninformatie.nl? Lees snel verder! 

Bietensap 

Als je geen liefhebber bent van rode biet, ga je gang en ga je naar het volgende recept, want geen enkele hoeveelheid citrus- of appelsap kan die aardse smaak maskeren. Maar als je van rode biet houdt, denken we dat je van dit heldere en zoete sap houdt. Het beste is dat je de rode biet niet hoeft te koken voordat je hem uitperst. Voeg het in plaats daarvan gewoon toe aan je machine met appel, wortel, selderij en gember, en laat het zijn magie werken.

Perensap

Net als appels kunnen peren variëren van scherp tot zoet, hoewel het afhangt van hoe rijp ze zijn en de tijd van het jaar. Met perensap krijg je alle voedingsstoffen en verrukkingen van het fruit zonder dat je je zorgen hoeft te maken of het papperig is of niet. Aziatische peren geven je het meeste sap, maar ze zijn niet altijd direct beschikbaar. Probeer een klein beetje appel aan de mix toe te voegen om het op te vullen.

Ananassap

Als je genoeg hebt van je dagelijkse sinaasappelsap, waarom zou je dan niet eens wat anders doen en in plaats daarvan dit supereenvoudige ananassap proberen? Het is helder, zoet, licht scherp, superfruitig en in slechts tien minuten klaar. Ananas heeft veel gezondheidsvoordelen, waaronder ontstekingsremmende eigenschappen, het is een immuniteitsversterker en het wordt vaak gebruikt bij ontgifting. Op TikTok vind je bovendien veel video’s over het drinken van ananassap om pijn en zwelling te verminderen nadat je verstandskiezen verwijderd zijn! 

Groen sap

Groen sap is tegenwoordig een rage, en met een goede reden. ‘Groenen’ zijn een geweldige bron van vezels, antioxidanten, voedingsstoffen, mineralen, foliumzuur, vitamine C en kalium. Ze kunnen helpen om ontstekingen te verminderen, het immuunsysteem van je lichaam op te bouwen en ze zijn zelfs goed voor je huid. Wat je eruit haalt, hangt natuurlijk af van wat je erin stopt. Groene sappen met spinazie of boerenkool zijn trendy, en bleekselderij is ook een goede keuze. 

Wortelsap met sinaasappel en gember

Wortelen zijn van nature zoet, dus ze vormen het perfecte ingrediënt voor sap. Hoe minder toegevoegde suikers je hoeft op te nemen, hoe beter immers. Dit recept barst van de vitamine C, dankzij de toevoeging van sinaasappel. En laten we de antioxidanten in gember niet vergeten. Het is dus het beste sap om te drinken als je denkt dat je ziek wordt. Verse gember is hiervoor het beste, al is het lastig om te pellen. 

You may also like

Comments are closed here.