thuis spa

Leuke woonideeën voor thuis


Nieuwe woontrends, woonstijlen en interieurtips bieden zich in rap tempo aan en dat is helemaal niet gek. Uw huis is immers een plek waar u zich helemaal thuis moet voelen. Of u nu een andere sfeer wilt creëren of uw huis toe is aan een make-over, er zijn genoeg ideeën om uw huis nieuw leven in te blazen. Laat u inspireren door deze leuke woonideeën:

Creëer een thuisspa

Wat is er nu fijner dan na een lange werkdag thuiskomen in uw eigen spa? De ideale plek om te relaxen en bij te komen van de dag. Door een aantal aanpassingen tover je uw badkamer om in een luxe spa.
Zorg voor een eenheid in de badkamer. Door gebruik te maken van veel wit zal de badkamer ruimtelijk en rustgevend gevoel uitstralen.
Kies daarnaast bijvoorbeeld voor het vrijstaand bad of een regendouche om het luxe hotelgevoel naar uw badkamer te brengen.
Wees daarnaast bewust van de voorwerpen die te zien zijn. Berg shampooflesjes en douchegel zo veel mogelijk op en laat mooie accessoires zoals geurstokjes het warme gevoel van een spa creëren.

Maak een buitenkeuken

De keuken is het hart van het huis, een plek waar gelachen, gedronken, gegeten en gesproken kan worden. Op zomerse dagen is het dan ook fijn om deze warme plek naar buiten te kunnen verplaatsen. Met een buitenkeuken breng je het hart van het huis tijdelijk naar de tuin. Een buitenkeuken kunt u geheel naar wens inrichten. Kiest u liever voor een alles-in-één buitenkeuken met al het nodige servies en kookgerei of gaat uw voorkeur uit naar een compacte keuken? Alles is mogelijk. De buitenkeuken staat hoe dan ook garant voor gezelligheid en warmte.

Combineer oud met nieuw

Misschien is het helemaal niet nodig om uw huis een completen make-over te geven. Oud en nieuw gaat namelijk prima samen. Ondanks dat de klassieke en moderne woontrends en stijlen weinig met elkaar gemeen hebben, is het een erg populaire combinatie. Combineer uw antieke kast bijvoorbeeld met een grafisch behang. U creëert zo een uniek, maar toch warm interieur.

Met deze drie woonideeën wekt u uw huis weer tot leven. Ondanks dat een huis bedoeld is om in te leven, dient het zelf ook leven uit te stralen. Home sweet home!

You may also like

Comments are closed here.