housewarming cadeau

Leuke cadeaus voor een housewarming


Als je zoekt naar een cadeau voor een housewarming, hoef je je geen zorgen te maken dat je niks kunt vinden. Er is dan zoveel keus. Eigenlijk kan er gewoon ontzettend veel als je uitgenodigd bent voor een housewarming party. Natuurlijk is het altijd handig om een lijstje te hebben. We geven je dan ook graag een groot aantal tips. Kijk maar eens wat jou aanspreekt. En vooral kijk je natuurlijk naar de ontvanger. Waar maak je hem of haar blij mee?

Bon voor een interieurwinkel

Zeker als je een cadeau zoekt voor iemand met een geheel eigen smaak, dan kan het lastig zijn om iets te geven voor in het interieur. Of je moet weten dat deze persoon van precies dezelfde stijl houdt als jij, dan is dit cadeau natuurlijk wel gemakkelijk te kopen. In alle andere gevallen kun je ook kiezen voor een cadeaubon. Doe dan specifiek een bon voor een interieurzaak, zodat de ontvanger iets leuks kan uitzoeken voor in de nieuwe woning.

Een vaas

Een vaas is werkelijk nooit een slecht idee. Hoe lastig het ook kan zijn om een geschenk te vinden voor een housewarming, met vazen zit je altijd goed. De meeste mensen hebben regelmatig een tekort aan vazen. Dit is gewoon niet echt iets waar je er zelf heel veel van gaat kopen. Maar om ze te krijgen, dat is altijd handig. Ze nemen niet veel ruimte in en ze komen regelmatig van pas. Een voordeel van een heel setje vazen is dat je altijd keus hebt. De ene bos bloemen vraagt nu eenmaal om een lange smalle vaas, terwijl je bij het andere boeket beter een lekker breed model kunt nemen.

Een leuke kalender

Veel mensen kopen niet snel zelf kalenders. We hebben tenslotte alle verjaardagen en belangrijke data in onze telefoon staan. Toch is het leuk om ergens een kalender op te hangen zodat je wordt herinnerd aan verjaardagen en andere belangrijke data van vrienden en familie.  Wat denk je van een fotokalender? Als je de persoon die je de kalender wilt geven goed kent, is het natuurlijk fantastisch om te kiezen voor een gepersonaliseerd model. Daarnaast zijn er ook allerlei leuke, grappige en/ of mooie kalenders te koop die iemand met een nieuw huis vast goed kan gebruiken. 

Een plant

Natuurlijk kun je een plant meenemen als je bent uitgenodigd voor een housewarming. We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk groen in onze omgeving is. Weet jij nu bij voorbaat al dat de ontvanger absoluut geen groene vingers heeft, neem dan eventueel een namaak exemplaar. Om teleurstellingen te voorkomen. Of je geeft een plant en daarbij meteen een plantenboek met allerlei tips. Ook een goed idee. Vind je een plant nu toch te spannend, kies dan voor een mooie bos bloemen.

You may also like

Comments are closed here.