tips opfleuren huis

Lees hier de trends voor het opfleuren van je huis


Jouw huis een boost geven en eens lekker opfleuren voor de zomer er aan komt? Dan zijn er een aantal leuke dingen die je kunt doen. In dit blog nemen we je mee in de laatste trend om jouw interieur een vrolijk en zomers tintje mee te geven. Lees snel verder en maak van jouw interieur stijlvol af!

Bloemen en planten zijn tijdloos

Bloemen en planten doen het altijd goed in huis. Het geeft een warmere uitstraling als je bijvoorbeeld kies voor planten. Hou je van een kleurtje? Dan is een prachtige bos bloemen in de vaas altijd een uitstekend idee! Deze kun je op tafel zetten, op de salontafel maar natuurlijk ook in de vensterbank. Hou je van romantische bloemen? Dan raden wij absoluut pioenrozen aan! Pioenrozen kopen doe je het beste in de maand mei. Dan zijn ze op het mooist! Tegenwoordig kun je bij de online bloemist de mooiste bloemen krijgen. Superhandig, want dan zijn de bloemen de volgende dag al in huis! Bloemen bestellen kan dus eenvoudig online. 

Accessoires in lichte kleuren zijn hip!

Lichte kleuren stralen rust uit en dat is precies wat je in huis nodig hebt. Naast een bos kleurrijke bloemen is het daarom een mooie aanvulling om met lichte en rustige kleuren te decoreren. Denk dan bijvoorbeeld aan de kussentjes op de bank, een kleed of een prachtige vaas. Zo geef je jouw huis een sfeervolle uitstraling. 

Nieuw interieur maar een klein budget?

Wel graag een nieuw interieur maar je wilt niet een hele nieuwe inboedel of andere meubels? Steek dan de handen uit de mouwen en laat je creatieve kant zien. Schuur meubels op en voorzie deze van een likje verf en ze zijn weer als nieuw. Je zal zien dat heel het interieur er gelijk anders en weer fris uitziet. Daarnaast kan je ook de bank veranderen van kleur. Tegenwoordig zijn er een tal van hoezen te koop. Handig, zo kun je regelmatig wisselen zonder een nieuwe bank aan te schaffen. Ideaal toch?

Less is more: richt minimalistisch in

Kies voor niet te veel poespas in huis. Op deze manier zal jouw huis en interieur fris en vooral een stuk netter ogen. Minimalistisch inrichten wordt steeds populairder. Ook gelijk een goede reden om nog eens met een kritische blik naar het interieur te kijken. Wat voegt eigenlijk niet meer zoveel toe aan het interieur? Maak hier een ander blij mee en geef accessoires of spullen altijd een tweede kans. Dit is ook veel beter voor het milieu. Daarnaast zorgt een minimalistisch inrichting en ook nog eens voor dat de accessoires die jouw interieur opfleuren, nog eens veel beter tot z’n recht komen. 

Zorg voor de juiste verlichting

Goede verlichting zorgt voor een ruimer ogende ruimte. Neem energiezuinige lampen. Tegenwoordig kun je bij deze lampen aanpassen hoe fel ze schijnen en daarnaast ook een stuk voordeliger voor de energierekening. Altijd mooi meegenomen, vind je ook niet? Daarnaast zorgt een mooie spiegel ervoor dat je buitenlicht extra kan benutten. Door een spiegel op de juiste plaats te zetten, zorgt dit ervoor dat het buitenlicht weerkaatst wordt en je een natuurlijke lichtinval hebt in huis. 

Hopelijk heb je iets aan deze tips en we wensen je veel opfleur plezier in jouw interieur!

SEO titel: Jouw huis opfleuren? Lees hier de trends van nu

Meta: Trends om jouw huis op te fleuren? Klik dan hier. Maak je huis zomer klaar met onze goede tips. 

You may also like

Comments are closed here.