led panelen voor thuis

Led panelen voor thuis!


Op het gebied van led-verlichting is de keuze tegenwoordig enorm groot. Qua kleuren, lichtsterkte, modellen en vormen kun je alle kanten op die je maar wilt. Een van de populaire trends die je in bedrijven maar ook bij particulieren steeds vaker ziet verschijnen, is het led paneel. Dit zijn grotere rechthoekig, vierkante of ronde led lampen, bedoeld om een groter oppervlakte te verlichten. Wat zijn de voordelen van een led paneel. Op welke manieren kun je het led paneel in jouw woning inzetten? 

Voordelen van led panelen

Een led paneel heeft een moderne en luxueuze uitstraling. Wil je jouw woning, of het nu in de keuken is, op zolder of in de eetkamer, een strakke uitstraling geven, dan is een led paneel daarvoor ideaal geschikt. Verder zijn led panelen ideaal vanwege de vele vormen, kleursoorten en stijlen die er beschikbaar zijn. Zo kun je eenvoudig een paneel kopen dat perfect aansluit op jouw woonstijl. Een derde aantrekkelijke aspect van led is dat panelen van deze lampsoort lang meegaan. Gemiddeld hebben led lampen een brandduur van 25.000-30.000 uur. Led-panelen zijn dus een duurzame keuze! En ten slotte is led energiezuinig. De besparing op de energierekening loopt bij het gebruik van meerdere led-lampen al snel op tot enkele honderden euro’s per jaar. Geld dat je natuurlijk wel beter kunt besteden, dus dat is mooi meegenomen. 

Gebruik van led-panelen in de bijkeuken

Een goede toepassing van led-panelen is de bijkeuken. Deze ruimte is onderhevig aan temperatuurschommelingen en daardoor gaan lampen in deze ruimte vaak eerder kapot. Met led kies je voor verlichting die tegen de temperatuurwisselingen bestand is en lang meegaat. Dé perfecte oplossing dus.

Gebruik van led in jouw garage

Ook de garage is perfect voor led verlichting. Als je de garage betreedt, springt het led-paneel direct aan. Ideaal is vooral dat een paneel de complete ruimte goed verlicht. In een garage, waar vaak veel rondslingert, is dat natuurlijk prettig voor het overzicht. Wil je iets uit de berging pakken, dan heb je het snel gevonden. Ook is een aantrekkelijk aspect dat je, zoals bij tl-lampen wel het geval is, geen last hebt van irritante zoemgeluiden als de lamp aangaat.

Het interieur wat meer uitstraling & cachet geven

Led-panelen zijn ten slotte ook perfect voor gebruik in de woonkamer, keuken of op een andere plek. Ze geven het interieur niet alleen veel licht, maar ook een strakke uitstraling. wil je dus meer cachet aan jouw woning geven, kies dan voor het gebruik van led-panelen.

You may also like

Comments are closed here.