lange zomeravonden

Lange zomeravonden in je tuin doorbrengen. Dit zijn de essentials


Dit jaar hebben we nog niet mogen klagen. We hebben al verschillende warme avonden in de tuin kunnen doorbrengen. En we hopen op nog meer, niet? Je tuin wordt stilaan een extra woonkamer met eetkamer, salon, buitenkeuken en nog zoveel meer. In dit artikel geven wij jou wat tips over hoe je je tuin nog gezelliger kunt inrichten zodat je er nog meer van kunt genieten. Ontbreken er bij jou nog een paar essentials? Laat je alvast inspireren door onze ideeën. En lees ook hoe je vervelende spelbrekers kunt wegwerken. Laat ze jouw plezier in de tuin niet dwarsbomen!

Maak van je tuin je tweede huis

Met een comfortabele tuinset breng je uren en uren door met je familie en vrienden. De tuintafel en stoelen zorgen ervoor dat je niet naar binnen hoeft te verkassen om te eten. Een barbecue garandeert gezellige uren bezig zijn én lekker eten tegelijkertijd. Voor de frisse avonden heb je een vuurkorf of een vuurtafel. Denk daarbij nog aan een hangmat om in mijmeren. Leg op je terras een vloerkleed, plaats een paar mooie bloembakken en zorg voor sfeervolle tuinverlichting. Zo wordt je tuin stilaan een volledige tweede woning.

Insectenvrij genieten van je tuin

Insecten in huis wil je helemaal niet. Insecten in huis bestrijd je zo snel mogelijk. Misschien dat je ze toch nog eventjes door de vingers ziet (het is de natuur nietwaar…), maar toch is in bepaalde gevallen insecten bestrijding in de tuin geen overbodige luxe. Als je bijvoorbeeld zelf paarden hebt of er staan paarden in de buurt, kun je best wel last hebben van vliegen. Of in geval van een vijver is de kans op muggenlarven heel groot. Laat je zomerse uurtjes in de tuin niet verpesten door deze hardnekkige beestjes en bestrijd ze met aangepaste middelen.

Genieten in alle rust

Niets is zo heerlijk als lekker ontspannen in de tuin. Hoe meer uurtjes je kunt buiten zitten, hoe gezonder voor lichaam en geest. Creëer je eigen plekje in je tuin. Pas je tuin aan aan jezelf en je gezin. Denk aan leuke dingen zoals een zwembadje en speeltuigen voor de kinderen, een schommelstoel of een hangstoel. Geniet ervan, ook tot in de late uurtjes.

You may also like

Comments are closed here.