badkamer ontwerpen

Kies jij voor een bad of een luxe douche?


Bij de inrichting van je nieuwe badkamer zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Welke ruimte heb je tot je beschikking, wat zijn voor jou essentiële onderdelen van een badkamer en welk budget heb je? Ga je eerst een badkamer ontwerpen bij een specialist zoals Baden+ of ga je eerst je wensenlijstje opstellen? Meerdere vragen waar je tegenaan loopt. Een kwestie waar steeds meer mensen over nadenken is het is wel of niet installeren van een luxe douche. Een douche kan namelijk heel ontspannend werken, maar een luxe douche laat je helemaal tot rust komen met allerlei luxe. De voordelen van een luxe douche zijn volop aanwezig, maar is het ook iets voor jou? Een andere optie in je badkamer is namelijk een mooi ligbad. Ook een bad heeft meerdere voordelen, en is dan ook een goede keuze. Wij vertellen je graag meer over de verschillen tussen een luxe douche en een bad, om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Regendouche

Een van de meest populaire elementen van een luxe douche is de regendouche. Een regendouche is een waterstraal die als regen recht van boven op je neervalt. Een heerlijke manier om heerlijk te ontspannen. Een luxe douche bestaat vaak uit twee elementen, een regendouche en een handdouche. Zo kun je tijdens het douchen ook blijven afwisselen. 

Ingebouwde audio

Muziekliefhebbers kunnen helemaal los gaan met hun luxe douche, omdat het in veel gevallen ook een ingebouwde audio heeft. Hiermee kun je tijdens het douchen luisteren naar je favoriete radiozender, of kun je via bluetooth alle muziek afspelen die je maar wil. Kies jij voor heerlijke rustgevende muziek, of speel jij in de douche liever wat hardere muziek af? Vanaf nu bepaal je dat dus helemaal zelf. 

Stoomdouche en sunshower

Om een extra stukje wellness aan het douchen toe te voegen, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een stoomdouche of sunshower. Een stoomdouche zorgt voor warme stoom in de douche die het idee van een stoomcabine of sauna nabootst. Je hoeft hier dus geen aparte ruimte voor te reserveren. Met een sunshower kun je tijdens het douchen genieten van warme infraroodstralen. Het zorgt niet alleen voor een mooi kleurtje, maar draagt ook bij aan het ontspannen van je spieren. Deze sunshower vind je onder andere bij badkamerspecialist Baden+.

Ontspannen in bad

Naast de keuze voor een luxe douche is ook een ligbad een populaire keuze in een badkamer. Toch zullen veel mensen voor één van de twee opties kiezen. Een luxe douche is een grotere investering en heeft vaak alles wat je nodig hebt in een badkamer. Daarnaast is een bad wat groter, waardoor je naast een bad meestal beperkte ruimte hebt voor een aparte douchecabine. Het online ontwerpen van een badkamer kan je hierbij helpen. Je maakt online een tekening van de mogelijkheden en ziet meteen wat wel of niet past. Weet je niet zeker welke stijl je in je badkamer wil laten terugkomen? Dan kun je badkamer inspiratie bij Baden+ op doen. Daar vind je goede voorbeelden van de laatste trends op badkamergebied. 

Welke keuze je ook maakt, je zult van beide opties heerlijk kunnen genieten. 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Baden+.

You may also like

Comments are closed here.