zijden bloemen

Je interieur opleuken zonder veel gedoe? Neem een zijden boeket!


Het interieur van iemands huis zegt veel over de bewoner en dat geldt ook voor de sfeer die de bezoeker van dat huis ervaart. Heeft iemand bijvoorbeeld een heel strak ingericht en keurig netjes interieur, dan houdt die persoon waarschijnlijk van orde en netheid en heeft hij een hekel aan rommel. Iemand bij wie het altijd een zootje in huis is, zou zomaar het tegenovergestelde kunnen zijn. Maar let op: je kan je in iemand vergissen.

Een bloemetje in huis

We zijn het er vast ook over eens dat bloemen altijd iets doen in een woonruimte, of die nu groot of klein is. En zelfs een rommelige woonkamer fleurt enigszins op met een mooi boeket. Maar het wordt wel een erg dure hobby om continu verse bloemen in huis te hebben. Dus zoeken veel mensen altijd naar een interessant alternatief. Kunstbloemen zijn er in allerlei uitvoeringen, maar een zijden boeket is daarin een bijzondere, maar geen vreemde eend in de bijt.

Kwaliteitsbloemen op tafel

De tijd is gelukkig allang voorbij dat je kunstbloemen al van een afstand herkende. Zo nep als het maar kon zijn. Kunstbloemen waren ooit pure plastic bloemen zoals je ze nog wel eens op een kerkhof ziet. Ze blijven heel lang houdbaar: dat is zeker. Maar met een zijden boeket kies je voor kwaliteit die zelfs van dichtbij nauwelijks te onderscheiden is van echte bloemen.

Fleur je dag op

In de eerste alinea hadden we het over bezoek. Natuurlijk is het fijn als jouw bezoek je complimenteert met jouw zijden boeket op tafel, maar je koopt het natuurlijk ook voor jezelf. Op een wat sombere dag zie je wellicht de zon net iets eerder weer schijnen. En op een vrolijke dag levert jouw altijd kersverse zijden boeket ook een bijdrage aan dat positieve gevoel. En een groot pluspunt: je hoeft niet steeds naar de bloemist voor een mooi boeket op tafel.

Combineren met bloemen

Natuurlijk staat het je vrij om meerdere boeketten te kopen. Zo kan je bijvoorbeeld per seizoen variëren of zelfs wekelijks een ander zijden boeket op tafel zetten. Zo lijkt het steeds opnieuw of je net verse bloemen hebt gehaald. Leuk voor de afwisseling toch? Ook kan je zijden boeketten van plek laten wisselen. Zo verplaats je het ene boeket zijden bloemen van de eettafel naar de zithoek of van de zithoek naar de hal. Dat is nog eens een binnenkomer!

You may also like

Comments are closed here.