schakelmateriaal

In jullie nieuwe huis hebben jullie gekozen voor speciale Decento schakelaars


De bouw van jullie nieuwe woning is bijna afgerond en het resultaat mag er zeker wezen. Het heeft uiteindelijk wat langer geduurd dan jullie in eerste instantie gepland hadden, maar voor jullie zijn de details belangrijker dan de snelheid. Zodoende dat jullie tijdens de bouw nog een aantal keer om wijzigingen en verbeteringen hadden gevraagd, om er voor te zorgen dat alles ook precies zo gebouwd wordt als jullie voor ogen hebben.

De nieuwe woning is bijna afgerond en nu is het tijd om op de details te letten

Nu de voltooiing van jullie woning steeds dichterbij komt, wordt het tijd om de laatste details nog eens grondig na te lopen. Zeker nu de laatste hand gelegd wordt aan het interieur van jullie woning, zijn jullie meerdere dagen per week op de bouwlocatie te vinden om er zeker van te zijn dat alles volgens planning verloopt. Het is voor jullie belangrijk om persoonlijk erg betrokken te zijn bij de uitvoering, zodat de laatste details ook degelijk worden uitgevoerd. 

En dat is maar goed ook, want voordat je het weet worden er dingen besloten op de werkvloer waar jullie als klant toch niet helemaal achter staan en tevreden over zijn. Zo had de aannemer overal al goedkope plastic lichtschakelaars laten aanbrengen, zonder dit eerst met jullie te overleggen. Zelf hadden jullie een heel ander concept voor ogen, dus het was goed dat jullie er bovenop zaten om de nodige veranderingen door te voeren. 

Details zoals het materiaal van de lichtschakelaars zijn is belangrijk voor jullie

Jullie hadden er namelijk voor gekozen om schakelaars van Busch Jaeger Decento kopen. Deze lijn van de toonaangevende producent combineert namelijk originele porseleinen producten met moderne techniek. En ook al lijkt het materiaal waarvan de lichtschakelaars gemaakt zijn niet zo heel belangrijk, het verschil tussen de speciale Decento schakelaars van porselein en standaard plastic lichtknopjes is toch behoorlijk. 

Kleine details zoals lichtschakelaars, contactdozen voor aan de wand en speciale outlet-componenten gemaakt van porselein, passen veel beter in de moderne inrichting die jullie straks voor ogen hebben als jullie huis wordt opgeleverd. De speciale Decento lijn van Busch Jaeger past daar dan ook perfect bij!

You may also like

Comments are closed here.