HOUTvakman.nl; Hout voor de moderne ‘doe-het-zelver’


Hout is hip! Tafels, stoelen, kasten, deuren, etc. hout is weer helemaal terug. Maar vooral ook voor buiten. Waarbij de laatste jaren enorm veel werd gekozen voor een aluminium overkapping is hout duidelijk aan een comeback bezig, waarbij het luxere hout, zoals fijnbezaagd (onbehandeld) eikenhout bijvoorbeeld, steeds vaker gebruikt wordt. En gaat u voor een buitenconstructie voor eikenhout, dan bestelt u uw eiken balken en eiken planken online bij HOUTvakman.nl: Topkwaliteit Europees eikenhout voor de beste prijs!

En wilt u meteen zelf aan de slag gaan met het bestelde hout, dan is wat extra maatwerk vaak gewenst, zodat u direct aan de slag kunt gaan. Dat begrijpen wij helemaal, vandaar dat het mogelijk is om diverse fijnbezaagde balken van eikenhout en douglas direct al op de juiste maat haaks gezaagd te bestellen. En dat is wel zo handig, want zo is het realiseren van een balkenconstructie opeens een stuk minder werk. Vooral bij de grotere balken, zoals 250×250 en 300×300, is het haaks zagen nogal een klus. Wij nemen dit graag voor u uithanden, in onze eigen houtzagerij zorgen onze vakmannen voor een mooi haaks gezaagde balk, in de door u gewenste lengte uiteraard! Dit kunt u direct online meebestellen, voor een vaste lage prijs!

En dit geldt natuurlijk ook voor onze houten planken. Veel standaardmaten zijn direct uit voorraad leverbaar in een aantal vaste lengtevarianten, maar de fijnbezaagde eiken en douglas planken kunnen wij ook op maat vervaardigen. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat u meer maatwerk wenst. Dit kunt u niet direct online bestellen, maar de kans is groot dat wij u wel gericht van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over een eigen team vakmannen en met een eigen houtzagerij en grote eigen voorraad, kunnen wij maatwerk snel en voordelig realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons bellen, mailen, of gebruik maken van ons online contactformulier. Wij zorgen er altijd voor dat u snel een gericht antwoord ontvangt, met een scherp prijsvoorstel uiteraard!

Over HOUTvakman.nl:

Bij houtvakman.nl bestelt u eenvoudig & voordelig een prachtige selectie houtproducten. Van fijnbezaagde eiken balken tot geïmpregneerde vuren latten en van hoogwaardig multiplex platen tot authentiek barnwood planken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt altijd uitgaan van topkwaliteit producten van hoogwaardige kwaliteit hout. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten, met keurmerk. Zo weet u zeker dat het hout uit goed beheerde bossen afkomstig is. Maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. En dit maatwerk is nu net ‘dat beetje extra’ dat ons onderscheid van de meeste online houtaanbieders. Zo zagen wij onze fijnbezaagde houten balken van eiken en douglas in eigen houtzagerij voor u op maat.

You may also like

Comments are closed here.