Het effect van een leuke ontvangsthal


Je huis kan je erg leuk aankleden met een nieuw en hip design, maar zorg er dan voor dat je ontvangsthal het meeste opvalt, deze plek is namelijk de eerste ruimte waar je gasten komen en daar wil je natuurlijk een mooie sfeer creëren om een warm huiselijk gevoel te geven, maar hoe doe je dat het beste?

Meubels kopenleuke ontvangsthal

Het effect van een mooie hal is groot. Je kunt het beste meubels kopen die bij jouw smaak en de stijl van huis passen. Denk aan industriële, vintage of moderne meubels, in elke categorie valt genoeg te vinden. Zo maak je allerlei mooie blikvangers die men meteen zal zien bij binnenkomst.

Verlichting

Je zult ongetwijfeld goed geïnvesteerd hebben in mooie verlichting in diverse kamers, in de ontvangsthal mag je nog excentrieker uitpakken met opvallende verlichting die een echte eyecatcher vormt van het geheel. Denk aan een kroonluchter bij een landelijke inrichting, of juist grote, opvallende lampen voor een vintage of industriële vormgeving. Doe het echter ook weer niet te overdreven, ook je andere spullen mogen opvallen en er moet natuurlijk ook genoeg ruimte over blijven.

Voor de jassen

Een opvallende kapstok is natuurlijk het onderdeel waar mensen op zullen letten. Zorg voor een uniek uiterlijk en deze zal zeker onthouden worden. Zorg er ook voor dat de kapstok echt functioneel is en voldoende ruimte heeft voor genoeg jassen. Een mooie uitstraling is goed, maar een te kleine kapstok is niet ideaal en erg onhandig.

Pak de muren aan

Ook de muren kan je aanpakken om het effect van jullie inrichting te vergroten. Zorg voor opvallende kleuren, behang of plaats accessoires die hints weggeven van jullie interieurstijl. De functie van een mooie hal is dat jouw huis onthouden wordt en mensen zelfs geïnspireerd worden om zelf aan de slag thuis te gaan.

Accessoires

Je kunt in de hal allerlei accessoires zetten om nog meer de stijl door te voeren. Het oogt leuk en speels en je hebt een ruimte die niet iedereen heeft.

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/375135843942361381/

You may also like

Comments are closed here.