haard

Haardenexpert.nl is dé haardenexpert van Nederland!


Een haard maakt van een huis een thuis. Met een brandend vuur op de achtergrond is al het andere niet relevant. Het knisperende geluid van een houthaard of de speelsheid van een gashaard. Daarmee wordt het huis compleet gemaakt. Het kiezen van de juiste kachel gebeurt niet iedere dag. Wanneer je een kachel gaat aanschaffen, dan is het de bedoeling dat deze jarenlang een meubelstuk in jouw huis wordt. Het is daarom van belang dat er bij het aanschaffen van een haard goed gekeken wordt naar de mogelijkheden binnen jouw huis en uw wensen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het plaatsen, distribueren of retrofitten van een haard eindeloos. Het beste van alles is dat het beschikbaar is bij de Haardenexpert. Buiten het feit dat een groot deel van het assortiment brandend te bewonderen is in de showroom, biedt Haardenexpert.nl je nog meer! Door investeringen in de kennis en kunde van de medewerkers, zijn zij in staat om jou het beste advies te geven voor een haard!

Bij haardenexpert.nl is succes gegarandeerd

Wanneer is de aankoop van een kachel of haard een succes? Dit is wanneer je kunt zeggen: “Beter had het niet gekund. Wij zijn dik tevreden! Dit is een zaak waar wij vertrouwen in hebben.” Daar gaat Haardenexpert.nl altijd voor! Dit vertrouwen moeten ze natuurlijk verdienen. Bij de Haardenexpert proberen ze er altijd voor te zorgen dat de klanten volledig naar tevredenheid geholpen worden. Dit doen ze met een gemotiveerd team van medewerkers met een gezamenlijk doel: afspraken nakomen! Haardenexpert werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers welke vast werkzaam zijn voor de Haardenexpert. Deze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche.

Het assortiment live te zien in de showroom
U kunt bij Haardenexpert.nl terecht voor betrouwbaar advies over haardenkeuze, installatiemethodes en optimale prijzen. Bij de Haardenexpert wordt er aandacht geschonken aan het verkooptraject. Hierdoor wordt alle onduidelijkheid in een vroeg stadium opgelost. Dankzij de showroom in Rijssen, is het mogelijk om een groot deel van het assortiment live te zien. Hierdoor krijgt je een nog beter beeld van het product. Dit geeft een beter beeld van het product. Naast de producten in de showroom, is het gehele assortiment vindbaar op de website. Deze zijn overzichtelijk weergegeven, waardoor jouw zoektocht vergemakkelijkt wordt!

Haardenexpert.nl

Heb je eenmaal jouw droomkachel gevonden? Dan maakt Haardenexpert.nl de klus graag vertrouwd en vooral veilig voor jou af. Zij heten je van harte welkom in hun showroom te Rijssen. Wil je graag eerst meer informatie? Bezoek dan hun website of neem contact met ze op!

You may also like

Comments are closed here.