steigerhouten tuinmeubelen

Geniet van je tuin met steigerhouten tuinmeubels


Niet is fijner dan je na een drukke dag te ontspannen in een comfortabele stoel, even nog genieten van de buitenlucht na een hele dag binnen zitten. Of om met je gezin of je vrienden onder het genot van een lekker drankje bij te praten. Waar kun je dat beter doen dan in je eigen tuin of op je eigen balkon? Met steigerhouten tuinmeubels ontvang je je gasten in een gezellige sfeer en kunnen ze comfortabel zitten. Steigerhouten tuinmeubels kun je namelijk helemaal naar je eigen smaak samenstellen, zodat je je er volledig bij thuis voelt.

Steigerhout voor een moderne en strakke uitstraling

Steigerhouten tuinmeubels zijn eigenlijk niet meer uit de Belgische en Nederlandse tuin weg te denken. En dat is ook niet raar, het is een houtsoort dat gemakkelijk schoon te houden is. Doordat het hout al jaren op de bouw gelegen heeft en dienst deed als loopplank op de steiger, heeft het hout een robuust uiterlijk gekregen. En dat zie je terug in de meubels. Stoer en modern, maar doordat je het hout een olielaag kunt geven in verschillende kleuren, kan het toch een warme gloed krijgen. De behandeling van het hout is echter niet noodzakelijk. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de natuurlijke kleur van het vurenhout. Zeker als je er nog een paar comfortabele kussens bij kiest in een mooie kleur.

Steigerhouten tuinmeubels voor ieder soort terras

Iedere tuin is anders, maar dat is voor het plaatsen van steigerhouten tuinmeubels geen enkel probleem. De meubels kunnen op maat gemaakt worden. Of je kiest voor een bestaande samenstelling die volledig past bij de ruimte die je hebt. Dus of je nu een riant terras achter in je tuin hebt liggen, of je bent op zoek naar knusse steigerhouten tuinmeubels voor op je balkon, alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een paar losse stoelen, of een complete set van een bank met een paar stoelen. En vergeet daar natuurlijk de salontafel niet bij om het helemaal compleet te maken. Met de verschillende ontwerpen creëer je een hele persoonlijke sfeer in je tuin. Landelijk of juist de sfeer van een zonnig vakantieland. Alles is mogelijk met de juiste combinatie van ontwerp, de eventuele kleur van de olie en de kussens.

Steigerhout in combinatie met andere materialen

Doordat steigerhout uit losse planken bestaat, is het gemakkelijk om er veel verschillende ontwerpen mee te maken. Dus steigerhouten tuinmeubels kunnen met of zonder armleuningen zijn. Vaak denk je aan robuuste kubusvormige meubels, maar niet is minder waar. De ontwerpen van steigerhouten tuinmeubels kunnen ook verfijnd zijn, met open vlakken aan de zijkant van de banken of stoelen, voor een ruimtelijk geheel. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van materialen. Denk dan bijvoorbeeld aan steigerbuizen. En voor een extra accent kun je bijvoorbeeld grote wielen onder de poten laten plaatsen. Dat ziet er niet alleen heel leuk uit, het is ook erg gemakkelijk als je het terras een keer schoon wilt spuiten en je de steigerhouten tuinmeubels even aan de kant wilt zetten.

You may also like

Comments are closed here.