Geel interieur

Geef je interieur een frisse uitstraling met de kleur geel


Er zijn heel veel mensen die kiezen voor een klassiek interieur. Ze gebruiken hierbij de kleuren bruin, zwart en wit in het interieur van de woning. Niet veel mensen durven te spelen met kleuren terwijl het gebruik hiervan juist zorgt voor een modern en speelse uitstraling. Neem bijvoorbeeld de kleur geel. Geel is een kleur die je niet veel terug ziet in een interieur omdat niet veel mensen kiezen voor deze kleur. En dat terwijl geel een hele mooie kleur is die goed kan worden gebruikt binnen een interieur. De kleur geel staat voor heel veel dingen. Zo staat het bijvoorbeeld voor energie, zoals dat bijvoorbeeld uit de zon komt. Daarnaast staat het ook voor harmonie, want met de kleur geel kan kunnen vele andere kleuren worden gecombineerd.

geel in je interieur gebruiken

Geel in je interieur gebruiken

De kleur geel kan worden toegepast in niet alleen de inrichting van de kamer bijvoorbeeld bij het verven van de muren, maar ook in accessoires. Vooral als je hebt gekozen voor wat donkere kleuren op de vloer of op de muren, zal de kleur geel voor verlichting zorgen in het interieur. Zo kan je bijvoorbeeld voor kiezen om je raamdecoratie in de kleur geel toe te passen of een mooi geel behang met een leuk motief erop. Ander accessoires die in de kleur kan hebben zijn bijvoorbeeld de kussens die hebt liggen op de bank.

De kenmerken van een vintage interieur

Belangrijke kenmerken van een vintage interieur zijn: gebruik van plastic meubilair die te verkrijgen zijn in allerlei soorten en maten, waaronder in de kleur geel, wandmeubels die gemaakt zijn van hout en het spelen met de kleuren in tapijt en accessoires. De kleur geel is daarom goed toe te passen in elk interieur. Een ander voorbeeld van echte vintage interieurstijlen zijn wanden die voorzien zijn van motieven en patronen. Geel in je interieur is dan ook een echt belangrijk kenmerk binnen een vintage interieur.

Geel in je interieur gebruiken

Kleur advies nieuwe woonkamer

Als je net toe bent aan het inrichten van een nieuwe woonkamer is de kans groot dat je op zoek gaat naar traditionele kleuren. Kleur advies nieuwe woonkamer is dan wel gewenst. Probeer traditionele kleuren af te wisselen met een kleur zoals geel. Door dit te doen geef je een frisse uitstraling aan de kamer en kun je de leukste combinaties maken met verschillende accessoires.

You may also like

Comments are closed here.