Gebroken of gescheurde voegen tussen tegels eenvoudig herstellen? Zo los je dit gemakkelijk op!


Gebroken of gescheurde voegen tussen tegels komen veel voor in badkamers en keukens. Deze gebroken of gescheurde voegen kunnen dan ook een bron van viezigheid en bacteriën gaan vormen. Dat is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten in badkamers en/of keukens. Vaak is de reparatie van gescheurde voegen tussen tegels niet eenvoudig. Het zelf doen is een heel karwei en je hebt er van alles voor nodig. En klusser inhuren om het voor je te doen is vaak heel duur en kan enorm onhandig zijn, aangezien een klusser het vaak heel druk heeft. In die gevallen ben je dan ook al snel op jezelf, of vrienden, aangewezen en ga je op zoek naar een eenvoudige oplossing. Maar is er wel een goede, eenvoudige oplossing voor het repareren van gescheurde voegen tussen tegels?

Voegenreparatie met handige voeger!

Voegenreparatie snel en gemakkelijk uitvoeren? Het klinkt misschien wat gek, of zelfs onmogelijk, maar met  de Voegenreparatie van Tulipaint (o.a. verkrijgbaar op Voegenstift.nl) is het wel mogelijk. Zij bieden diverse producten aan die het repareren van gebroken of gescheurde voegen een makkelijke klus maken. Een van de handige producten voor het repareren van voegen is de voegenvuller. Dit is een handige set, die u gemakkelijk aan kan brengen op de gebroken of gescheurde voegen. Het vulmiddel is op basis van cement, waardoor het een permanente oplossing vormt voor uw problemen!

Eenvoudiger kan niet

Voegen repareren met de voegenvuller van Tulipaint is heel eenvoudig. Of je voeg nou gescheurd of gebroken is, dit maakt niet uit. Het is goed om te weten dat je met deze voegenvuller bijna niet kunt knoeien en in één vloeiende beweging je gebroken of gescheurde voeg kunt herstellen. Je hoeft dan ook niet meer met een soort van kitpistool de douche of het bad in te kruipen om die kleine voegen te vullen. Met deze vuller kun je van 0 tot 10 mm dikke voegen gemakkelijk en met precisie vullen, zonder problemen. Het vulmiddel is op basis van cement, waardoor het snel droogt en ook een lange termijn oplossing vormt. Wil jij dus aan de slag met het herstellen van de voegen in jouw badkamer of keuken? Dan is dit dé manier om dit gemakkelijk en snel voor elkaar te krijgen.

You may also like

Comments are closed here.