Je tv wegwerken in een kast


Zelf je tv wegwerken in een kast

De tv’s van tegenwoordig worden alsmaar groter en groter en worden hiermee steeds meer de blikvanger van de kamer. Natuurlijk is een groter formaat van je tv super handig op het moment dat je hem daadwerkelijk aan hebt staan, maar wanneer dat niet het geval is, zit je vaak te kijken naar een groot, zwart gat. Daarom is het een goed idee om je tv weg te werken. Dit kan bijvoorbeeld in een mooi wandmeubel.

Wil jij je tv wegwerken? Lees hier hoe je dat kunt doen!

Er zijn verschillende opties om je tv weg te werken. Zo kun je je tv in de kast zetten, zodat je hem uit het zicht hebt wanneer hij niet aan staat. Een kast met twee scharnierende deuren of schuifdeuren is hiervoor een erg handige optie. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je de kast sluit, je direct veel meer rust en sereniteit in je kamer creëert.
Ook kun je je tv wegwerken door er voor te kiezen om het apparaat te plaatsen op een beweegbaar plateau. Op de momenten dat je geen gebruikt maakt van het tv, kun je er middels een eenvoudig te bedienen liftje voor zorgen dat hij naar boven, beneden of opzij schuift, waardoor de tv in de kast terecht komt.
Hou je van een wat meer aangekleed interieur? Maak dan een stevig meubel voor je tv en plaats er vervolgens een mooi gordijn of luxe doek voor. Dit kun je eenvoudig omhoog halen of laten zakken, al naargelang je je tv wel of niet gebruikt.

Zelf aan de slag

Natuurlijk kun je er voor kiezen om een kant-en-klare kast voor je tv te kopen bij een woonwarenhuis, maar nog leuker is het om er zelf een in elkaar te zetten. Op deze manier kun je een tv-kast maken die precies past in je interieur en zorgen dat hij helemaal op maat is voor jouw kamer. Een ander groot voordeel is dat je zelf jouw favoriete materialen kunt kiezen. Vervolgens kun je hiermee de ideale look creëren voor jouw tv-kast en zo je tv wegwerken op een stijlvolle manier.

Al met al zijn er verschillende opties om je tv weg te werken. Voor welke oplossing ga jij?
Hopelijk ben je door onze tips geïnspireerd om aan de slag te gaan met jouw opbergmeubel voor je tv, zodat ook jij zult zeggen: tv in de kast ermee!

You may also like

Comments are closed here.