Met een fotoplafond tover je de hele ruimte om!


Heb je zin om het interieur van je slaapkamer, je hal of een andere ruimte in huis eens lekker aan te pakken? Dan weet je vast al dat je ontzettend veel keuzemogelijkheden hebt. Je kunt de kamers schilderen, van een nieuwe vloer voorzien en er prachtige nieuwe meubels in plaatsen. Om een echte eye catcher te creëren zal je echter met iets bijzonders moeten komen. Neem bijvoorbeeld je plafond onder handen en geef hem een echte make over. Ons idee? Een schitterend fotoplafond!

Wat is het precies?

Een fotoplafond wordt gecreëerd door een prachtige afdruk van een foto aan het plafond te bevestigen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een spanplafond. De afbeelding gaat dus niet direct op het originele plafond, maar op een extra laag van materiaal van de beste kwaliteit. Dit maakt zowel het plaatsen als later het verwijderen van de afbeelding ontzettend gemakkelijk. Fotoplafonds zijn toe te passen in allerlei ruimtes, waaronder zelfs de badkamer. Hierdoor kan er op een vrij eenvoudige wijze een geheel nieuwe uitstraling aan iedere ruimte gegeven worden.

fotoplafond

Kies voor een prachtige eigen foto of voor een afbeelding uit ons fraaie aanbod

Als het gaat om fotoplafonds zijn er ontzettend veel opties. Misschien wil je in iedere ruimte een soortgelijke sfeer creëren, of wil je  juist aan iedere kamer een geheel eigen stijl wil geven. Laat bijvoorbeeld in je badkamer een fris en helder fotoplafond plaatsen en in je slaapkamer een foto met warme kleuren. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreid aanbod van de mooiste foto’s uit jouw eigen collectie, maar als je liever een foto van een professionele fotograaf op het plafond laat drukken kan dat natuurlijk ook! Ga bijvoorbeeld voor een mooie vakantiefoto of een schitterend kiekje dat je in de vrije natuur hebt gemaakt. Lever de gewenste foto’s aan in de hoogste kwaliteit en deze worden verwoord in een schitterend fotoplafond.

Laat de afbeelding op je plafond verlichten

Een nog mooier effect ontstaat wanneer je achter het fotoplafond fraaie verlichting laat aanbrengen. Op deze manier komt de afbeelding immers nog beter tot zijn recht. In combinatie met bijvoorbeeld een prachtige rustieke foto ontstaat een natuurlijk en verfrissend effect.

You may also like

Comments are closed here.