Een zwembad maakt je droomtuin compleet (1)

Een zwembad maakt je droomtuin compleet


We willen niets liever dan een veilige, vertrouwde plek waar we elke dag met veel plezier thuis kunnen komen. Ondanks dat we maar al te graag de wijde wereld intrekken tijdens vakanties, zijn we ook vaak weer blij als we weer richting huis vertrekken. Zo kunnen we met frisse energie het werkritme voortzetten. 

Bij het echte vakantiegevoel hoort natuurlijk een zwembad en hoe fijn als je deze gewoon in je eigen tuin kunt plaatsen? Zo maak je van je thuis, je droomhuis inclusief een prachtige tuin. Lees hier meer over waarom je een zwembad in de tuin moet nemen. 

Instant zomergevoel 

Wanneer de eerste zonnestralen Nederland binnenkomen zijn we massaal in ons element. We vliegen de terrassen op, maken onze tuin zomerklaar en gaan het liefst op elke vrije avond barbecueën. Met een zwembad in je tuin kun je het zomergevoel nog meer activeren door een ochtendduik of na een volle bbq-buik een spring in het koude, heldere water te nemen. Dat niet alleen, het ziet er natuurlijk ook als rijkdom uit wanneer je door je luiken gluurt bij de eerste ochtend zonnestralen. 

Bij zwembadgigant heb je een brede selectie aan zwembaden om van jouw tuin je droomtuin te maken. Zo zijn er niet alleen opblaaszwembaden, maar ook intex opzetzwembaden en opblaasbare jacuzzi’s. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. 

Een zwembad voor elke tuin

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, er zijn tegenwoordig zoveel verschillende zwembaden dat je een ruime keuze hebt aan zwem geluk. Afgelopen jaren hebben intex zwembaden een enorme groei mogen doormaken. De populairste variant hierin is het opblaasbaar zwembad. Deze zijn er in talloze vormen, maten en kleuren. Zo heb je een opblaasbaar kinderbadje of grotere varianten voor het hele gezin, met een diameter van 3 tot 5 meter.

Wanneer je op zoek bent naar iets meer permanents, dan kun je kiezen voor een opzetzwembad. Deze zet je eenmaal op, waarna je er de hele zomer ongestoord van kunt genieten. Ben je het zwembad zat? Je haalt hem eenvoudig uit elkaar en je slaat hem op voor een volgend zomerseizoen!

Prijzen van zwembaden gezakt 

Om van je tuin je droomtuin te maken moet je natuurlijk wel met een aantal zaken rekening houden. Dit zijn onder andere de kosten die je hierin wilt steken. Misschien wil je de tuin wel een complete make-over geven en dan komen er óók nog eens kosten van het zwembad bij. Gelukkig zijn de prijzen van zwembaden de laatste jaren flink gezakt! 

De kosten voor het plaatsen van een zwembad zijn vooral afhankelijk van de materiaalkeuze en de bijbehorende afmetingen. Ongeacht de prijs die je ervoor betaald, is het natuurlijk het meest belangrijk dat je er comfortabel in voelt en er lang plezier van kunnen hebben. 

You may also like

Comments are closed here.