mooie picknicktafel

Een stoere picknicktafel is de blikvanger voor op je terras.


Ben je op zoek naar een nieuwe blikvanger voor op je terras? Een nieuw design picknicktafel gebaseerd op een klassiek ontwerp. De mannen van Houtkwadraat hebben dit goed begrepen en ontwerpen deze trendy robuuste picknicktafels voor in de tuin.

hippe picknickhuis

Bovenstaand hippe picknickhuis voor buiten geeft een gezellig en knus gevoel waardoor je aan deze picknicktafel lang kan tafelen met vrienden en familie. Dit nodigt nog meer uit om te genieten van het leven in de buitenlucht. 

Duurzame picknicktafel van Padouk

In Nederland zijn we bekend met nogal wat verschillende weertype, en we kunnen heel wat hebben wat dat betreft. We willen tegenwoordig graag meer tijd buiten zijn en kiezen dan ook voor robuuste meubelen die mogen blijven staan. Dit duurzame picknickhuisje is goed bestand tegen weer en wind. 

hippe picknicktafel
duurzame picknicktafel
design picknicktafel

Je kan voor deze stevige picknicktafel kiezen tussen verschillende duurzame houtsoorten. Douglas hout heeft duurzaamheidsklasse 3, bij normaal onderhoud gaat dit wel 10 tot 15 jaar mee. Het hout heeft een duidelijke houttekening, dat voor een mooie natuurlijke look zorgt. Voor een nog meer duurzaam bestaan van je robuuste picknicktafel kies je voor Padouk. Dit hout heeft duurzaamheidsklasse 1, bij normaal onderhoud gaat dit 25 tot 30 jaar mee. Padouk hout heeft een mooie roodbruine kleur en is van nature hart waardoor het niet meer gaat werken.

Design picknicktafel met een persoonlijk signatuur.

Het interessante aan het ontwerp van deze Padouk picknicktafel van Houtkwadraat is dat je het design nog een persoonlijke touch kan geven. Het stalen frame wordt ge-poedercoat, daarvoor kan je zelf een kleur uitkiezen. Het huifje dat gemaakt word van Ten Cate Campshield is ook te veranderen in een varia aan kleuren. Decoreer je picknickbank nog met wat leuke planten, slingers of hang wat gezellige verlichting op en alle ingrediënten zijn aanwezig om je vrienden uit te nodigen voor een ontspannen avond op het terras. 

Een collectie aan design

Houd je toch meer van het klassieke model van een Padouk picknicktafel? Kijk dan eens verder naar andere designs van Mooimakerij Houtkwadraat. De stoere picknicktafel Picnic No.1 is een trendy aanvulling voor je tuin. 

stevige picknicktafel

Buiten leven in je eigen tuin met een stevige picknicktafel

stevige picknicktafels

Het leuke is dat je met een stevige picknicktafel van Houtkwadraat echt een nieuwe buitenruimte kan inrichten. Hou je van gezelligheid en komen er altijd veel vrienden langs, dan wil je buiten graag een lange Douglas buitentafel. Het design is volledig af te stemmen in lengte, kleur poedercoating en houtsoort. Even wegdromen: een lange tafel vol met familie, buiten werken zodra het lekker weer is of een gezellige vrijmibo met vrienden in de tuin. Jouw buitenkamer wordt een verlengde van je huis. Heerlijk genieten in de buitenlucht, dat willen we toch allemaal!

design picknicktafels

Op maat gemaakt  

Nou zijn er al twee ontwerpen van duurzame en robuuste picknicktafels voorbij gekomen. Maar de mogelijkheden zijn alom. Houtkwadraat is een Mooimakerij waar alle stoere duurzame buitentafels, robuuste picknickhuisjes en stevige picknicktafels op maat worden gemaakt. Staat jouw buiten picknickhuisje of picknicktafel voor op het terras hier niet tussen? Ook voor speciale wensen kun je bij de mannen van Houtkwadraat een op maat gemaakte offerte aanvragen.

You may also like

Comments are closed here.