interieur persoonlijke touch

Een persoonlijke touch aan je interieur toevoegen


Persoonlijke ideeën in je interieur opnemen zorgen voor unieke details die een kamer kunnen doen veranderen. Het zijn de kleine details die essentieel zijn voor een interieur. Kleine details, decoratieve accenten, een bepaalde kleur allemaal zaken die een interieur decoratie maken of niet. Laat dit dan ook niet aan het toeval over door bijvoorbeeld random gekregen luxe relatiegeschenken eraan toe te voegen, alleen maar omdat je ze hebt. Tegenwoordig zien we ook steeds meer dat de tuin onderdeel wordt van je leefruimte, als je bijvoorbeeld in de zomer openslaande deuren hebt open staan. Doe jij dit ook, dan moet je ook bij de inrichting daarvan, bijvoorbeeld met tuinbeelden, zorgen voor een geheel en liefst met persoonlijke touch. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Charmante details voegen fantastische accenten van kleur, patroon, vorm en textuur toe en transformeren woonruimtes, helemaal als je dat met een persoonlijk touch kunt doen. Verse bloemen, boeken en kaarsen zorgen voor een ontspannen en aangename sfeer en iemand die op bezoek komt, krijgt een duidelijk beeld van jou.

Prachtige salontafels met drijfhout, vintage boeken en bloemen zien er romantisch en uit, zeker met kaarsen en lentebloemen. Boeken zijn geweldige decoratieve accessoires die een leuke touch geven aan de inrichting van een kamer. Op die manier zal je interieur weerspiegelen wie je werkelijk bent. Het is gemakkelijk om een ​​mooie kamer samen te stellen met generieke kunst en gewoon je favoriete huis ontwerpers te imiteren. Maar om je huis echt je eigen te maken, moet de inrichting betekenisvol en persoonlijk zijn. 

Een fotogalerij met familiekiekjes

Het meest voor de hand liggende om je inrichting te personaliseren is met familiefoto’s. Een van onze favoriete manieren om dit te doen is met een fotowand. Hierdoor kun je jouw favorieten kiezen en genieten van de herinneringen die eraan kleven, terwijl je toch een samenhangende en mooie ruimte in de kamer creëert. Probeer voor een strakke en moderne aanpak een rasterlay-out zoals je die veel op Pinterest tegen komt.

Familiestukken in je interieur

Zelfs als vintage meubels niet echt jouw ding zijn, kun je bepaalde stukken nog steeds in je woning zetten. Een secretaresse bureau ziet er op het eerste gezicht misschien niet uit alsof het in een moderne ruimte thuishoort, maar door een gedurfde accent stoel en moderne accessoires toe te voegen, kan dat wel!

Kies kunst die bij jou past

Natuurlijk kun je tegenwoordig de meest uiteenlopende kunst kopen. Of dit nu een schilderij, een beeld of een object is. Toch is het zaak om hier goed over na te denken en niet zomaar lukraak iets op te hangen of weg te zetten. Het beste kun je hier goed voor gaan zitten en bedenken wat jou nu echt aanspreekt. Heb je dit duidelijk, dan kun je op zoek naar kunst die daarbij past. Op die manier zal die kunst ook veel beter aansluiten bij de rest van je interieur.

Reisherinneringen een plekje geven

Reizen is de perfecte manier om betekenisvolle decoraties op te pikken die je niet zomaar overal kunt vinden. Wij houden van het idee om op elk van je bestemmingen een ansichtkaart te kopen en vervolgens vakantieherinneringen op de achterkant te schrijven. De ansichtkaarten kan dan later onderdeel van je interieur worden, waarbij je af en toe kunt kijken naar de herinnering op de achterkant.

You may also like

Comments are closed here.