mooie boomhutten

Een mooie boomhut in de tuin laat fantasieën tot leven komen


Een mooie boomhut in de tuin is misschien wel dé ultieme kinderdroom. In een boomhut kun je niet alleen eindeloos spelen op heel veel verschillende manieren, maar kun je ook nog eens al je fantasieën tot leven brengen. Ook voor volwassenen is een boomhut in de tuin iets wat onze gedachten blijft fascineren. Een echt huisje in de boom achterin jouw tuin lijkt iets wat alleen in films voorkomt, maar tegenwoordig hoeft een mooie boomhut niet alleen bij een fantasie of een wens te blijven. Boomhutten zijn tegenwoordig weer helemaal hot en happening, en ze zijn leuker dan ooit. Mooie boomhutten laten je ervaren hoe fijn het is om te kunnen spelen dichtbij de natuur, en hoe ontspannen het kan zijn om achterin jouw tuin een plek voor jezelf te hebben.

mooie boomhut

Afbeelding: www.hamerenhark.nl

Urenlang spelen in mooie boomhutten

Er is voor een kind niets fijner dan onbezorgd kunnen spelen in de vrije natuur. Ze kunnen hun fantasie volgen en hun eigen wereld creëren zonder dat ze zich aan regeltjes hoeven te houden. Met een boomhut in de tuin geef je een kind de mogelijkheid om een speelplaats te maken die boven alle verwachtingen is. Ver weg van spelcomputers en letterlijk te midden van de natuur in de tuin, wordt met een mooie boomhut elke kinderdroom werkelijkheid. Goede boomhutten zijn zeer geschikt om allerlei leuke speelattributen aan toe te voegen. Wat te denken van een loopbrug van boom tot boom, een echte glijbaan of een geheime trap die toegang geeft tot het huisje wat verscholen ligt tussen de bomen. Ongetwijfeld laten mooie boomhutten niets te wensen over en zijn ze een verrijking voor iedere tuin.

boomhut

Afbeelding: www.hamerenhark.nl

Een mooie boomhut in de tuin als gastenverblijf of werkplek

Natuurlijk zijn boomhutten niet alleen geschikt voor kinderen. Om de dagelijkse drukte van je af te kunnen schudden, is het heerlijk om even helemaal tot jezelf te kunnen komen op een plek waar rust en stilte de normaalste zaak van de wereld zijn. Waar beter kun je dat doen dan in een boomhut. Hier ben je één met de natuur en de vogels, en kun je alle spanningen van je laten glijden. Drink een lekker glaasje wijn op het terrasje voor de boomhut, of geniet van de zon. Mooie boomhutten zijn ook voor volwassenen een prima plek als je even tijd voor jezelf wil. Natuurlijk heeft een boomhut nog veel meer mogelijkheden. Ben je wat kleiner behuisd? Mooie boomhutten zijn ook dé ideale slaap en verblijfplaats als je onverwachts slapers over krijgt. Zeker in de zomer bieden mooie boomhutten een fantastische slaapplaats die je zal doen overlopen van inspiratie. Ontwaken in de natuurlijk door het kwetteren van de vogeltjes is in mooie boomhutten geen fantasie maar werkelijkheid.

Waar moet een mooie boomhut aan voldoen?

Allereerst is de veiligheid van een boomhut natuurlijk erg belangrijk. Tegenwoordig ben je niet meer afhankelijk van een geschikte boom, want een boomhut kan ook heel goed een fundering van stevige palen hebben. Wil je een boomhut laten maken? Ook dat is een mogelijkheid. Er zijn tal van gespecialiseerde bedrijven die prachtige boomhutten in de tuin kunnen maken, welke geheel naar jouw wensen zijn. Boomhutten zijn er in allerlei verschillende soorten. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen is er heel veel keuze. Wil je graag een boomhut met een terras? Of een boomhut in de tuin als gastenverblijf? De mogelijkheden voor een mooie boomhut in de tuin zijn eindeloos, net als jouw wensen.

boomhut laten maken

Afbeelding: www.hamerenhark.nl

Een boomhut laten maken in de tuin

Onze tuin is sowieso al een plek waar we tot rust kunnen komen en kunnen genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Een boomhut kan een mooie toevoeging zijn aan deze beleving. Wil je liever niet zelf aan de slag maar wil je een boomhut laten maken? Net als het laten aanleggen van een tuin door een architect, zijn er ook bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het maken van boomhutten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op hamerenhark.nl. Hier kun je veel inspiratie opdoen over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van mooie boomhutten. Hierboven zie je al enkele voorbeelden van de exclusieve boomhutten van Hamer en Hark, hieronder hebben we nog enkele bijzondere boomhutten uitgelicht:

Exclusieve boomhut Emelisse

exclusieve boomhutten

bijzondere boomhutten

bijzondere boomhut

exclusieve boomhut

Deze exclusieve boomhut is gebouwd door de boomhutbouwers van Hamer en Hark. Deze mooie boomhut heeft twee verdiepingen en is voorzien van een treelounge. Het platform staat op 3 meter hoogte en het hoogste punt van de boomhut is 7,3m. In de boomhut is plaats voor twee matrassen, waardoor de eigenaren zelfs een unieke boomhut overnachting in deze boomhut kunnen ervaren. Deze bijzondere boomhut heeft een voordeur en een achterdeur. Door de achterdeur loop je via een touwbrug door de bomen naar de treelounge. Deze boomhut is een geweldige plek voor kinderen om hun fantasieën de vrije loop te laten gaan, maar ook voor ouders die ontspannen een drankje willen doen ten midden van de bomen en de natuur.

Boomhut de plechtige pruim

boomhut met glijbaan

Deze sprookjesachtige boomhut met glijbaan is gebouwd tussen de takken van de pruim. Het platform staat op 1 meter hoogte en het hoogste punt van de boomhut is 4,3m. Op de afbeelding hierboven zie je het schattige interieur van deze boomhut, waardoor je via een trap ook door het raampje in het torentje naar buiten kunt spieken. Met onder andere een glijbaan, schommel en takel is deze boomhut een ideale speelplek voor kinderen.

Bijzondere boomhut de Dolle Den

Hieronder zie je afbeeldingen van de bijzondere boomhut de Dolle Den. Deze speciale boomhut werd op maat gemaakt. Vanuit de boomhut kijk je uit over het bos en een aangrenzend natuurgebied. Via de trap en vervolgens een vlonder is de voordeur te bereiken, maar deze speciale boomhut kun je ook door de achterdeur betreden, hiervoor ga je via een klimnet en een brug. Het interieur van de boomhut is erg compleet; zo is er bijvoorbeeld een kapstok, schoenenrek, een zithoek, een slaapkamer en een keuken met wastafel en lopend water. Voor kinderen is er volop te spelen in deze bijzondere boomhut, deze hut is namelijk voorzien van een schommel, brug, klimwand, zandbak, glijbaan, takel, keukentje en meer….

speciale boomhutten boomhutten speciale boomhut

You may also like

Comments are closed here.