Een lichtstraat voor uw overkapping. 


Een lichtstraat voor een overkapping bij GLASvakwerk.nl: met onze unieke collectie slaagt u altijd! U vindt bij ons een gerichte selectie hoogwaardige niet-geïsoleerde glazen lichtstraten speciaal voor “buitenruimtes”. Een uniek “lean and mean” product met een strak design (frameless!), voor een scherpe prijs & eenvoudig te monteren. Hier vertellen wij u natuurlijk graag meer over! 

Het behouden van uw lichtinval. 

De vraag naar een mooie, toegankelijke & prijsvoordelige lichtstraat voor een plat dak van een overkapping is de laatste jaren explosief toegenomen. Zeker voor een overkapping die direct aan huis geplaatst wordt, is voldoende lichtinval een cruciale factor. Wanneer iemand op zoek is naar een open uitbouw lichtstraat is dit altijd de eerste vraag die wij stellen: Wordt de overkapping direct “aan huis” geplaatst? 

Wanneer het antwoord op deze vraag ja is, wordt de overkapping normaal gesproken in de tuin direct tegen de woning aan geplaatst, veelal op een plek die grenst aan de grote raampartijen, de achterdeur of – tegenwoordig steeds vaker – een schuifpui. Hierbij zal de overkapping dus een groot deel van de huidige lichtinval tegengaan, oftewel een deel van het “natuurlijke licht” dat nu in de woning aanwezig is, zal wegvallen. Met onze lichtstraten voor een overkapping kunt u een groot deel van het natuurlijke licht behouden: wel zo prettig!

Maatwerk of een voordelige standaard variant?

Bij GLASvakwerk.nl heeft u de keuze uit een viertal populaire “standaard afmetingen”, dit zijn lichtstraten geschikt voor een uitsparing van 100×100 cm, 200×100 cm, 300×100 en 450×100 cm. Maar u kunt bij ons ook een unieke lichtstraat op maat bestellen: met een breedte tot max. 150 cm & een lengte tot maar liefst max. 595 cm: Hiermee kunnen wij voor iedere overkapping een passende oplossing bieden. Altijd een passende vlakke lichtkoepel bij GLASvakwerk.nl!

You may also like

Comments are closed here.