dubbel glas

Een beter milieu begint bij uw ramen


Steeds meer mensen kiezen voor het plaatsen van Hr ++ glas. Wellicht is dit ook voor u het overwegen waard, Hr++ glas brengt namelijk veel voordelen met zich mee. HR dankt zijn naam aan hoog rendement. Hr ++ is dubbel glas met een spouw ertussen. De tussenruimte is gevuld met edelgas, in plaats van lucht. De randen zijn daarbij afgewerkt met kit. Daarnaast is één zijde van het glas gecoat. Dit soort glas is dus tot stand gekomen volgens geavanceerde technieken die op dit moment het modernste en meest milieubewust zijn.

Extra opties

Het resultaat voor u wanneer u kiest voor hr ++ glas? Dat is eenvoudig. U profiteert van een optimaal leefklimaat in uw woning of kantoorruimte. U beperkt het warmteverlies in grote mate, dit merkt u direct na het plaatsen van dit glas. Hierdoor zorgt u voor een optimaal rendement en lage energiekosten, wat u aan het eind van het jaar weer zult merken. Daarbij zijn er extra opties. U kunt namelijk kiezen voor geluidswerende en zonwerende varianten. U zorgt hiermee voor comfort én een voordeel voor uw energiekosten, enkel door dit Hr ++ glas te laten plaatsen. Het plaatsen van hr ++ glas kan u tot een besparing van €260,- per jaar opleveren. Voor de vervaardiging van dit glas wordt oud glas ingezameld en gebruikt met als doel om grondstoffen en energie te besparen.

Overweegt u Hr ++ glas?

U wilt na het lezen van deze voordelen Hr ++ glas bestellen? Dan is het aan te raden dit bij de specialist te doen. Hier kunt u niet alleen online uw keuze maken, u kunt ook aanvullend advies van experts inschakelen. Zo weet u zeker dat u straks de juiste keuze maakt. Een voorbeeld van een leverancier met jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende soorten glas is GlasGigant. Bekijk online het assortiment Hr ++ glas een bel of mail voor meer informatie gerust met de gespecialiseerde medewerkers.

You may also like

Comments are closed here.