Een andere sfeer in je woonkamer: de beste tips!


Meer sfeer in de woonkamer brengen is belangrijk, omdat dit een ruimte in huis is waar je veel uren doorbrengt. En dan is het maar beter dat je je volledig op je gemak voelt in huis. Maar de complete woonkamer ombouwen? Dat zien veel mensen niet zitten. Gelukkig kan het ook minder ingewikkeld. Wil je met een paar eenvoudige ingrepen de sfeer in de woonkamer aanpassen? Dan mogen we je nu alvast feliciteren, want een andere sfeer in de woonkamer brengen is vaak gemakkelijker dan je denkt. Als je een of meer van de onderstaande adviezen en tips gebruikt, maak je van jouw woonkamer snel en voordelig een sfeervolle plek waar het goed toeven is.

Een stijlvol en comfortabel vloerkleed brengt extra sfeer

Door een hoogpolig of hoogpolig vloerkleed van Floorpassion in de woonkamer te leggen, maak je het in huis een stuk stijlvoller en breng je direct sfeer. Zorg ervoor dat het vloerkleed qua kleuren past bij de rest van het interieur. Bij voorkeur leg je een vloerkleed onder de salontafel. Een leuk alternatief is ook om een kleed los in de kamer te leggen, om zo een afzonderlijke ruimte in de woonkamer te creëren.

Ronde vormen brengen gezelligheid in huis

Als je een kleed voor in de woonkamer aanschaft, kun je voor een rond kleed kiezen om extra gezelligheid en vrolijkheid te creëren. Ook andere ronde vormen in het interieur doen een hoop qua sfeer en beleving. Zo kun je een mooie, rondvormige fauteuil aanschaffen of een leuke ovale dan wel ronde eettafel. Ook ronde krukjes bij de salontafel of in een hoek van de kamer zijn echte sfeer verhogers. Met fraaie ronde bloemenvazen en plantenpotten maak je jouw vrolijke kamer inrichting helemaal compleet!

Kies voor een warme kleurensamenstelling

Door te kiezen voor warme kleuren in huis, kun je de beleving en het woongenot snel een boost geven. Met name kleuren als roze, donkerrood, beige en lichtgeel zorgen automatisch voor een relaxte en ontspannen sfeer in de woonkamer.

Haal gezellige accessoires in huis

Met een leuke canvas fotolijst met familie- of gezinsfoto’s, een paar mooie planten en enkele sfeervolle schilderijen wordt het direct een stuk leuker om door huis te lopen. Maak het interieur hierbij persoonlijk en durf gerust je eigen unieke accenten te leggen!

You may also like

Comments are closed here.