maison en vogue

Dutchbone: gewaagde meubels in een authentiek jasje


Veel van de producten die wij aanschaffen in ons dagelijks leven zijn massaproducten. Het zijn spullen die ontworpen zijn om in grote getale gemaakt te worden om zo onze huizen binnen te komen. Hier is op zich natuurlijk niets mis mee, maar we zien de afgelopen jaren dat als een reactie hierop merken de markt opkomen die juist kiezen voor individualiteit en niet bang zijn om wat gewaagde stappen te maken. Eén zo’n merk is het Nederlandse Dutchbone, dat het zijn missie heeft gemaakt om mensen die avontuurlijk zijn en op zoek zijn naar iets echt speciaals aan zich te binden met hun prachtige meubels. Je vindt het merk dan ook bij winkels als Maison en Vogue en dat is niet voor niets!

Interieurmerken van Nederlandse bodem

Dutchbone is net zoals het interieur merk  HK Living van Nederlandse bodem. HK living is een prestigieus merk dat staat voor creativiteit en kwaliteit. Het merk wordt al in meer dan 70 verschillende landen verkocht en heeft inmiddels uitgebreide gevarieerde collecties op het gebied van woonaccessoires en meubels. Waar HK living al enige jaren wereldwijd bekend is, is Dutchbone ook bezig met een ware opmars. 

Natuurlijke ruwheid

Dutchbone meubels zijn gewaagd met een natuurlijke ruwheid. Of je nu kiest voor een ladekast Dutchbone of een ander item: je weet dat je iets speciaals in huis haalt! Meubels en interieuraccessoires van het Nederlandse merk Dutchbone zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijk hout en verschillende soorten metaal. De afwerking van deze materialen geeft een mystieke charme en een uitstraling, die met de jaren alleen maar mooier wordt!

Warmte

Voor Dutchbone staat warmte voorop. Deze warmte wordt opgeroepen door materiaalgebruik en stijl, die onovertroffen is. Veel van de meubelstukken hebben een klassieke uitstraling en het lijkt alsof het merk al honderden jaren meubels maakt, terwijl het eigenlijk in 2014 is opgericht.

Karakter

Na warmte is ‘karakter’ het eerste woord dat je te binnen schiet als je de collectie van Dutchbone ziet, met een duidelijke knipoog naar vervlogen tijden! De meubels zijn van een kwalitatief hoog niveau, waarbij ze soms met de hand worden gemaakt, of details van het meubelstuk. En het zijn juist die details die in het oog springen en de kleine imperfecties geven de meubels hun klassieke uitstraling.

Dutchbone weet met hun collecties een ongedwongen, warme sfeer neer te zetten die je eigenlijk verwacht in een interieur in de jaren ’60 of ’70. Het merk is niet bang om wat leven in een meubelstuk te laten zien en elke vlek of kras lijkt een verhaal te vertellen en je terug te brengen naar tijden waar men oog had voor detail en uitstraling!

You may also like

Comments are closed here.