sleutel afgebroken

Dit kun je doen wanneer je sleutel afbreekt


Het is een probleem waar veel mensen dagelijks mee te maken krijgen: de sleutel is afgebroken en je komt je woning niet meer in. Natuurlijk zijn er dan een aantal zaken die je zelf kan proberen, maar dit kost vaak veel te veel tijd en daarbij biedt het ook geen garantie dat deze maatregelen echt werken. Het is dan wel zo handig als je weet dat je kan bouwen op de diensten van een professionele slotenmaker. Als je bijvoorbeeld in de regio Amsterdam woont, kun je rekenen op de diensten van slotenmaker Amsterdam 365.

Wat je zelf kunt doen

Veel mensen proberen toch zelf eerst te kijken of ze het probleem met de afgebroken sleutel zelf kunnen oplossen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met secondelijm. Je zet een klein beetje van de lijm op de afgebroken helft van de sleutel en steekt deze in het sleutelgat. Het kan zijn dat dit deel zich weer aanhecht aan de andere helft waardoor je de sleutel in zijn geheel uit het slot kan trekken. Het is wel belangrijk dat je ervoor zorgt dat er geen lijm in het slot terecht komt, omdat je anders het slot beschadigd waardoor deze helemaal niet meer bruikbaar is. Een andere mogelijkheid is om te proberen om het afgebroken deel van de sleutel uit het slot te trekken met een paperclip of met een nijptang. Als deze methoden allemaal niet werken, dan is het toch de hoogste tijd om hulp in te roepen van een professional.

Het werk van de slotenmaker

De slotenmaker zal de afgebroken sleutel zonder enige moeite uit het slot verwijderen. Dit doet hij door gebruik te maken van professionele gereedschappen. Het handigste van de slotenmakers, zoals bijvoorbeeld Slotenmaker Amsterdam 365 is dat ze elke dag te bereiken zijn. Zo bieden ze ook 24 uur per dag hun diensten aan wat natuurlijk handig is in het geval van nood. Indien er sprake is van een afgebroken sleutel of een defect in het slot, zullen ze de oplossing voor je bieden. Daarnaast is een goede beveiliging van de woning natuurlijk van groot belang. De slotenmakers staan ook altijd voor je klaar met het geven van advies dat betrekking heeft op de sloten en het beveiligen van de woning.

Het is nou nu geen zorg meer als je sleutel is afgebroken in het slot, omdat je altijd kan rekenen op de diensten van de professionele slotenmaker.

You may also like

Comments are closed here.