Bronzen kraan voor in de badkamer


Een badkamerkraan van brons is zowel nostalgisch als modern

De afgelopen tijd zie je ze steeds vaker in Nederlandse interieurs opduiken: een bronzen kraan voor in de badkamer. Een bronzen badkamerkraan geeft een bijzondere uitstraling aan de badkamer door het nostalgische effect van deze kraansoort. Een badkamerkraan van brons komt authentiek en klassiek over en past uitstekend in een romantische, warme en traditionele badkamer. Maar dit is nog niet het hele verhaal: het traditionele, klassieke design van een bronzen badkamerkraan betekent niet hetzelfde als saai of ouderwets. Sterker nog: een bronzen kraan voor in de badkamer is tijdoverstijgend en oogt zowel authentiek als modern. Hierdoor pat een kraan van brons perfect in zowel een klassiek badkamerinterieur als in een moderne of nieuwbouw badkamer. 

Doorbreek de saaiheid en de eentonigheid

badkamerkraan van brons

Een badkamerkraan van brons doet iets met de uitstraling van jouw badkamer. Zeker als je niet van eentonigheid houdt en alles wat saai overkomt verfoeit, is een bronzen badkamerkraan een perfecte optie. De kleur staat eigenlijk goed bij alle typen interieurstijl, of het nu grijs, zwart, wit of rood is. En: je komt met een bronzen kraan verrassend uit de hoek door een keer van de platgetreden stilistische paadjes af te treden. 

Een bronskraan is een betaalbare kraan

Veel mensen die interesse tonen in een bronzen kraan, denken op voorhand dat dit type kraan voor de gemiddelde woningbezitter eigenlijk te prijzig is. Gelukkig is dit niet het geval. Door het grote aanbod van bronzen kranen online en in bouwmarkten, zijn de prijzen van een bronzen kraan voor in de badkamer de laatste tijd gedaald. En natuurlijk zijn er in deze categorie diverse prijsklassen. De ene bronskraan is de andere niet en qua merken, soorten, vormgeving en daarmee prijsstelling is er van alles mogelijk. Kijk en vergelijk daarom goed voor je jouw definitieve keuze maakt. 

Vooral de vormgeving bepaalt de sfeer

Wanner je van een moderne badkamerstijl houdt, is het slim om de bronzen kraan uit te kiezen op basis van de vormgeving. Strak ontworpen of rechtlijnig bronskranen staan bijvoorbeeld prachtig in een hedendaagse, moderne badkamer. Houd je meer van een landelijke, klassieke woonstijl? Ga dan vooral voor een bronskraan met klassieke vormen, zoals bogen, of een bronzen kraan met traditioneel ontworpen draaiknoppen. Naar boven

You may also like

Comments are closed here.