buiten spa

De perfecte tuin-upgrades voor de zomer van 2021


We hebben de eerste zonnige dagen van 2021 alweer achter de rug. Langzaam maar zeker laten we de winter achter ons en komt de lente dichterbij. Tijd dus om ons daarop voor te bereiden! Voor veel mensen is de tuin het favoriete plekje en met de tips die ik in dit artikel met je deel, kan ik me voorstellen dat je je tuin straks helemaal niet meer uitkomt! Lees je mee?

Bron: Fonteyn Spa’s

Je eigen spa of jacuzzi

De spa of jacuzzi is de ideale plek om van top tot teen te ontspannen en heerlijk tot rust te komen. Steeds meer Nederlanders kiezen er daarom voor om er zelf een aan te schaffen, zeker nu wellnesscentra hun deuren de afgelopen periode hebben moeten sluiten. Met je eigen spa of jacuzzi kun je genieten wanneer je wil en je tuin is daarvoor natuurlijk de ideale plek! Jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je gaan voor een opblaasbaar model en voor een traditionele buitenjacuzzi. Veel mensen denken dat er een fors prijskaartje hangt aan de aanschaf van een eigen spa, maar tegenwoordig valt dat reuze mee. Een goede opblaasbare variant is tegenwoordig verkrijgbaar vanaf ongeveer 500 euro. De traditionele varianten zijn iets hoger in prijs, maar doorgaans een stuk beter betaalbaar dan je misschien denkt!

Geïnspireerd geraakt en wil je ook een opblaasbare spa bij jou thuis? Kijk dan eens op de website van Fonteyn Spa’s!

Kom tot rust in de sauna

Als we dan toch in de wellness-hoek zitten, kunnen we net zo goed een doorgaan. Wist je namelijk dat je tuin de ideale plek is voor je eigen buitensauna? Het is algemeen bekend dat een bezoekje brengen aan de sauna een hoop gezondheidsvoordelen heeft. Zo is het goed voor de doorbloeding, voor de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam en de opbouw van een goede weerstand. Daarnaast werkt een bezoek aan de sauna natuurlijk ontstressend en voel je je naderhand als herboren! 


Bij het laten plaatsen van een sauna in je tuin heb je de keuze uit verschillende modellen, zoals de Finse sauna en de infraroodsauna. Welk model het meest geschikt is voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Laat je daarom vooraf goed informeren door een specialist.

Lange avonden onder de veranda

Steeds vaker kiezen mensen met een tuin ervoor om een veranda te laten plaatsen en dat is niet voor niets, want het laten plaatsen van een veranda of overkapping brengt een hoop voordelen met zich mee. De voornaamste reden is natuurlijk dat je met een veranda – ongeacht het weer – meer tijd in de buitenlucht kunt doorbrengen. Dit geldt zeker als je ervoor kiest om de veranda te voorzien van bijvoorbeeld glazen schuifdeuren, waardoor je de ruimte volledig kunt afsluiten. Zo heb je nooit meer last van een etentje in de tuin of een barbecue die door het weer in het water valt! Daarnaast zorgt het plaatsen van een veranda of overkapping voor een waardestijging van je huis. Dat maakt de het ook in financieel opzicht een slimme investering!

You may also like

Comments are closed here.