bio ethanol haard

De meest duurzame sfeerhaard – de bio ethanol haard


Sfeerhaarden zijn een onmisbaar product in uw interieur. Of u nou in een klein, groot, nieuw of oud huis of appartement woont, dit milieuvriendelijke alternatief voor een open haard is de ideale toevoeging als u wat meer gezelligheid in uw decor wilt brengen. Het heeft geen schoorsteen nodig en is daarom ideaal voor appartementen, maar is ook makkelijk schoon te maken omdat u niet hoeft na te denken over as of roet. De bio haarden zijn razend populair door het makkelijke gebruik en verschillende opties, onder andere vrijstaande haarden, wand haarden, plafond haarden en tafel haarden. Deze verschillende soorten bio ethanol haarden zorgen dat het helemaal bij u en uw interieur past. De meest populaire versies zijn de tafel haarden, deze zijn vaak wat kleiner en kunnen dus makkelijk verplaatst worden. Zo blijft deze haard altijd passen binnen uw interieur en kan hij gemakkelijk mee tijdens een verhuizing of verbouwing, in tegenstelling tot een traditionele openhaard. De andere klant favoriet zijn de inbouw haard en de inbouw branders, daarover onder meer.

Inbouw haarden en branders op bioethanol

De reden waarom inbouw haarden en branders zijn erg populair bij mensen die een alternatief zoeken voor een traditionele haard, is omdat er veel mogelijkheden zijn met deze haarden. Zo wordt het helemaal uw eigen bio ethanol haard. Ze kunnen met meerdere decoratie projecten gebruikt worden, omdat ze geen schoorsteen nodig hebben en kunnen daarom vrijwel overal geplaatst worden. Een goede manier om deze inbouw branders te gebruiken is voor een leuk doe-het-zelf project, waarbij u de brander in uw oude haard plaatst, zodat u de authentieke sfeer van uw oude haard kan behouden. U kan deze ook plaatsen onder de TV, of in een kast, als roomdivider of hoekhaard. Zo makkelijk kunt u een milieuvriendelijke haard plaatsen in uw interieur, die helemaal bij uw stijl past. Andere versies van inbouwhaarden zijn onder meer de eenzijdige inbouw haarden, roomdivider of doorkijkhaarden maar ook de hoekhaarden zijn erg populair. De haarden branden op bio ethanol en past daarom ook binnen het klimaatbeleid van de overheid. De inbouwhaarden kunnen op maat gemaakt worden en komen met frame, waardoor u het er alleen maar in hoeft te plaatsen op de plek dat u wilt. 

Bioethanol haarden en andere alternatieven

Naast haarden op bio ethanol, en alle bovengenoemde versies van deze haard, zijn er ook speciale bio ethanol haarden voor buiten. Dit is perfect voor de warme zomeravonden met gezelligheid en geliefdes. Andere alternatieven voor openhaarden zijn gashaarden, haarden op waterdamp, ook wel de opti-myst genoemd, elektrische haarden en ook deze haarden zijn verkrijgbaar voor buiten. Met deze haarden stoort u uw buren niet en kunt u rustig genieten van de warmte en gezelligheid die de haard brengt. Deze alternatieven voor traditionele houtkachels zijn de toekomst van haarden in uw huis of tuin, net als duurzaam tuinieren, waar u hier meer informatie over kan vinden. 

You may also like

Comments are closed here.