werkbevorderende kantoormeubels

De drie meest werkbevorderende kantoormeubels.


Een gezellig kantoor is goed voor het gevoel bij het kantoor en de manier waarop mensen het kantoor beleven. Het kantoor blijft echter als primaire doel hebben om een locatie te zijn om in te kunnen werken. De gezelligheid en functionaliteit kunnen uiteraard hand in hand gaan, maar de functionaliteit van het kantoor dient altijd voorop te staan! Daarom vertellen we je in deze blog welke drie kantoormeubels het meest werk bevorderend zijn.

Bureau

Het bureau dient aan gezeten te worden en is van directe invloed op het werkcomfort. Als het bureau op de juiste hoogte staat en voldoende stevigheid bevat kan hier goed aan gewerkt worden. Als het bureau bijvoorbeeld wiebelt kan dit een van de vervelendste kantoormeubels zijn om het werk op uit te voeren! Idealiter is het bureau ook nog in hoogte verstelbaar. Zo kan iedereen aan hetzelfde bureau werken en kun je kantoorbreed dezelfde bureaus gebruiken.

Bureaustoel

Een gemiddelde kantoormedewerker zit minimaal 6 tot 8 uur in de bureaustoel. De bureaustoel dient daarom bij de medewerker te passen. Als de bureaustoel bij de medewerker past, dan betekent dit dat deze de medewerker op de juiste hoogte van de grond plaatst en daarnaast ondersteund in de rug. Een goede bureaustoel zorgt er bijvoorbeeld voor dat klachten in de rug en nek zo veel mogelijk vermeden worden. De bureaustoel is een onderdeel van het kantoorinterieur waar niet op bespaard dient te worden. Van alle kantoormeubels heeft de bureaustoel het meeste invloed op de fysieke gesteldheid van de medewerkers. Je draagt als werkgever ook op deze manier zorg voor je medewerkers.

Elektronica

De juiste elektronica is enorm bevorderend voor de productiviteit van alle medewerkers. Onder elektronica verstaan we bijvoorbeeld de computer en de monitor waarop gewerkt wordt. Hoe sneller de computer, hoe sneller de werkzaamheden ook kunnen worden uitgevoerd. Een monitor zorgt voor een groter zichtveld tijdens de werkzaamheden. Door gebruik te maken van een grote monitor wordt multitasken gestimuleerd. Doordat er meerdere werkgerelateerde elementen op het scherm kunnen worden getoond, kan men ook gemakkelijker multitasken.

You may also like

Comments are closed here.