de-behangtrends-van-2023

De behangtrends van 2023


Het is niet eenvoudig om je interieur volgens de laatste trends te houden terwijl de jaren voorbijvliegen. Maar wij houden je graag op het goede spoor!

In dit blog hebben we de behangtrends van 2023 voor je verzameld. Alles mooi op een rijtje, zodat je geen enkele van de behangtrends 2023 mist voor een verbluffend interieur.

Val als een blok voor je slaapkamer met omber

Om opnieuw verliefd te worden op je slaapkamer, hoef je niet veel te doen. Gewoon een behang in de kleur omber uitkiezen, volstaat.

De kleur omber staat hoog op de lijst van de behangtrends 2023 omdat het zorgt voor een tijdloos effect. Bovendien helpt het je om meer gedurfde kleuren aan de ruimte toe te voegen, zonder dat het overweldigend oogt. Zelfs een vleugje goud naast omber voegt luxe toe zonder dat je je portemonnee overbelast.

Wij zien perfect waarom omber een van de behangtrends van 2023 wordt. Zie jij het ook?

Ga voor sereniteit

Droom je ervan om in de natuur te leven, omringd door uitgestrekte velden, weiden vol bloemen en glooiende heuvels? Dat kan! Je hoeft zelfs geen rekening te houden met hoe slecht het weer in Nederland kan zijn als je kiest voor een van de behangtrends 2023 met een botanisch thema.

Door te kiezen voor behang of fotobehang met een botanisch ontwerp breng je het buitenleven naar het comfort van je eigen huis. Je bewondert het vanuit de keuken of woonkamer. En geloof ons, niet alleen de schoonheid, maar ook het psychologisch effect zal een glimlach op je gezicht toveren! Bovendien behoud je het gevoel van sereniteit als je meubels in subtiel wit of hout aan de ruimte toevoegt. Hierdoor leg je de nadruk op je prachtig botanisch (foto)behang.

Verlicht je ziel

Heel wat magische paarse tinten behoren tot de behangtrends van 2023. Dit komt omdat paars je helpt bewuster in het leven te staan. Dus als neutrale kleuren je weinig zeggen, kies dan voor mauve, lavendel of indigo. Deze kleuren veranderen je interieur in een oase van rust en kalmte. En zoeken we dat niet allemaal na een drukke werkdag?

Bovendien is paars een kleur die je niet alleen helpt inzicht en rust in je hoofd te krijgen. De kleur staat ook voor rijkdom. Dit komt omdat vroeger paarse stoffen duur waren. Geen wonder dus dat paars en zijn vele variaties tot de behangtrends 2023 horen.

Omarm de oosterse stijl

Een behangtrend 2023 waarvan verwacht wordt dat deze erg populair gaat worden, is behang in oosterse stijl met vaak natuurlijke tinten en gedempte kleuren. Dit soort behang past ook perfect bij de interieurstijl Japandi, wat een combinatie is van het Scandinavisch minimalisme en oosterse elementen. Als je daarnaast ook nog eens kiest voor meubilair met een natuurlijke uitstraling, zoals rotan, riet of bamboe, zit je helemaal goed voor een overzichtelijk interieur dat kalmte oproept.

Maak een dramatische indruk

Zelfs al oogt je interieur er weinig kleurrijk door, kiezen voor monochroom is ronduit magisch. Door je muren aan te kleden met een variatie aan grijstinten, zwart en wit en een vleugje kleur, zoals rood of geel, maak je een bewogen indruk. Bovendien is monochroom behang het meest eenvoudige om de ruimte verder aan te kleden. Dat is dan ook de reden waarom het op de lijst van de behangtrends van 2023 staat.

You may also like

Comments are closed here.